Már harmadik éve nem lehet velünk sporttársunk, Hegedüs Viktor Marcell – az ő emlékének adózva rendezték meg a négycsapatos tornát Andráshidán. A találkozók játékideje 2x25 perc volt. Ami bennünket hátrányosan érintett, az a két túlkoros játékos engedélyezése – ezzel mi nem tudunk élni, és a 4-5 év korkülönbség bizonyos esetekben meghatározó volt. 

Az első mérkőzésünkön az FC Ajka technikailag és gyorsaságban is fölénk kerekedett, így megérdemelten győztek. Rövid pihenő után az Andráshida volt az ellenfelünk. Egy a védőnk mögé belőtt labdából vezetést szereztek, amit Makkos Máté szöglete után Késmárki Sándor fejesével tudtunk kiegyenlíteni. Az 1–1 után büntetők következtek: mi voltunk pontosabbak, 3–2-re győztünk, Kiss Barnabás egy 11-est hárítani tudott. Az utolsó mérkőzésen egy nagy baki miatt 1–0-ra kikaptunk a Nagykanizsától.  

Az FC Ajkáé lett a vándorserleg, a Lurkó UFC pedig a harmadik helyen végzett. A torna legjobb játékosának a lurkós Nagy Bálintot választották a szakemberek!  

Vegyes érzelmekkel volt teli ez a nap. Le a kalappal a rutinos játékosaink, illetve Nagy Bálint előtt! Az első mérkőzés csalódás volt számomra, a másodikon pedig a helyzetkihasználásunk volt kritikán aluli, nyernünk kellett volna a rendes játékidőben. A Nagykanizsa ellen végül az eredmények alakulása kapcsán a második helyért játszhattunk, ahol egygólos vereséget szenvedtünk. Örülök, hogy itt lehettünk ezen az emléktornán – bízom abban, hogy a bajnokságban jobban fogunk szerepelni. Nem tetszik, hogy többször is egymást hibáztatjuk, ezen szeretnék változtatást elérni. Gratulálok a szervezőknek, rendkívüli erőfeszítéséket tettek azért, hogy minden csapat jól érezze magát

– mondta Janzsó László vezetőedző.

 

  • Csatolt dokumentumok