Lurkó UFC U12 – SC Sopron 0–4 (0–2, 0–0, 0–1, 0–1)
Lurkó UFC U12 (keret):
Németh Á. –Bajzek, Máté, Poszavecz, Wilcsek, Horváth D., Kiss Ba., Mukics, Kiss Be., Süle, Barta N., Barta Á., Horváth B., Szabó Á., Lakner. Vezetőedző: Orbán Dániel.

Sajnálatos módon ebben a felkészülési időszakban több tervezett mérkőzése is elmaradt U12-eseinknek, így örömteli volt, hogy az SC Sopron elleni találkozó megvalósulhatott. A jövő hétvégén hazai környezetben már bajnoki mérkőzésen fogadjuk a Haladás VSE együttesét.

Több elmaradt felkészülési mérkőzés után játszottak ismét „idegen” csapat ellen U12-eseink –két alkalommal is olyan edzőmeccsen szerepeltünk, amikor egy évvel idősebbek ellen meccseltünk. A mérkőzés első negyede nem úgy sikerült ahogy elterveztük. Hamar két gólt is kaptunk, a párharcokba ritkán mentünk bele, túlságosan távolságtartóak voltunk ellenfelünkkel szemben. A második negyedtől rendeztük sorainkat, játékunk felbátorodott, és már többször sikerült eljutnunk a soproniak kapujáig. Innentől jó színvonalú és sportszerű mérkőzést láthattak a kilátogatók. Hiányérzetem a helyzetkihasználásban maradt, kapufánk is volt, valamint büntetőt is hibáztunk. Ezekből a mérkőzésekből sokat lehet tanulni, rámutatnak hibáinkra, amiket igyekszünk kijavítani. Csapatunk már várja a jövő héten kezdődő tavaszi bajnokságot, a soproniaknak pedig ezúton is szeretnék sok sikert kívánni a továbbiakhoz

– mondta Orbán Dániel a találkozót követően.

  • Csatolt dokumentumok