Magnetic Andráshida U17 – Lurkó UFC U17 0–3 (0–2)
Lurkó UFC U17:
Nagy D. – Vajda, Kevy, Szabó B., Karáth (Rosta, 76.) – Verebélyi (Neubauer, 62.), Nemesvári, Varga M., Szalóki-Varsányi (Késmárki, 67.) – Szár, Mesics-Leiner. Vezetőedző: Somlai Roland.
Gólszerzők: Mesics-Leiner (14., 0–1; 88., 0–3), Szalóki-Varsányi (22., 0–2) 

Mindkét együttes győzelemmel rajtolt 2023-ban a Regionális U17-es bajnokság Nyugati szekciójának Alsóházi csoportjában. A mai összecsapáson aztán a mieink vitték tovább a múlt héten elindított szériát.

Hamar kétgólos előnyt építettek fel a zöld-feketék. Az első negyedóra végén Mesics-Leiner Félix talált a kapuba egy letámadás után, majd továbbra is ezt a taktikát alkalmaztuk: a „második labda” megszerzése után felépített akcióból Szár Gábor visszatett labdáját Szalóki-Varsányi Bendegúz rúgta a rövidbe, 0–2.

Szünet után aktívabb lett a hazai csapat: kapufát is lőttek, és bizony próbára tették Nagy Donátot is. Aztán a hajrában megszereztük a harmadik gólunkat: Késmárki Sándor kapott labdát centerben, szépen tette le azt Mesics-Leiner Félixnek, aki szép gólt lőtt – ez volt ma a második neki, két meccsen pedig a hatodik. A zöld-feketék magabiztosan győztek 3–0-ra.

Nehézkesen indult a találkozó számunkra, de ez nem látszódott meg a játékunkon. Kétgólos előnyt szereztünk: magas presszinget alkalmaztunk és ez be is vált. Ezek után kimaradtak a helyzeteink, hozzátenném, hogy sok-sok bravúrt mutatott be az Andráshida kapusa. A szünet után közel járt a gólhoz a hazai csapat, kapufát is rúgtak, valamint Nagy Donát is védett. A hajrában aztán szép góllal zártuk le a mérkőzést. Jó focit mutattunk be a találkozó nagy részében és ez ma három pontot ért

– nyilatkozta Somlai Roland.

 

  • Csatolt dokumentumok