Sárvár FC U14 - Lurkó UFC U14 2–4 (1–2)
Lurkó UFC U14.:
Varga B. – Lajos, Kiss L., Házi, Baldauf - Biró B., Szakasics, Szabó Máté – Grádvohl, Kádár, Berzlánovich. Cserék: Szabó Márk – Soós-Nádor, Haág, Tancsics, Szabó Bence, Csupor. Edző: Berning Adrián.

Gólszerzők: Grádvohl, Szakasics, Szabó B., Szabó Máté 

Sárvárra látogatott a Lurkó UFC U14-es (2007) csapata – fontos találkozó volt ez is a felkészülés során, hiszen nyolc nap múlva már bajnoki meccset fog pótolni a korosztály. A vezetést a zöld-feketék szerezték meg: egy oldalról centerezett beadást nem tudtak a bekkek kivágni, Grádvohl Kristóf pedig a hálóba lőtt. Egy helyezkedési hiba után egyenlítetek a fürdővárosiak, ám hamar ismét magához vette a vezetést a Berning-alakulat: Szakasics Péter a kapust is kicselezve gurított a kapuba, 1–2.

Szünet után bizonyította a csapat, hogy nem csak akcióból erős: egy pontrúgás után Szabó Bence bólintotta be a harmadik Lurkó-gólt. A hazaiak nem adták fel, szépítettek, ám a slusszpoén ismét a miénk volt: Szabó Máté 17 méterről szépen tekert a hosszúba, kialakítva a 4–2-es Lurkó-siker végeredményét.  

Fárasztó hetek után érkeztünk Sárvárra: éreztem, hogy ez az alapozás leterhelte a gyerekeket. Az elmúlt időszak edzései intenzívek voltak. Szerdán már látszódott ez – akkor volt egy edzésjátékunk a Lurkó U15 ellen. Ma kértem a fiúkat: fáradjanak el, tegyék oda magukat, fussák ki magukat. A védekezésünk hellyel-közzel rendben volt: az első gólt két rossz helyezkedés miatt, a második találatot pedig egy hátul járatott, ám eladott labda után kaptuk. Támadásban pozitív dolgokat láthattam: kombinatívak voltunk, többet volt nálunk a labda, próbáltuk az akaratunkat rájuk erőltetni. Már az ellenfél térfelén is meg-megtartottuk a labdát, szélességi játékot produkáltunk, bátran vállalkoztunk. Célunk volt, hogy minden támadást lövéssel fejezzük be. A srácok hozzáállásával meg voltam elégedve, de csipkedniük kell magukat, mert jövő héten elmaradott bajnoki meccset fogunk pótolni. A játékunkat olyan szintre kell hozni, hogy az bajnoki ritmusú legyen, valamint a hibáinkat ki kell javítanunk

– értékelt és egyben nézett is előre Berning Adrián, a csapat edzője.   

  • Csatolt dokumentumok