Lurkó UFC U15 – Mosonmagyaróvári iTE U15 2–1 (2–1)
Lurkó UFC U15:
Répcei (Szalai-Horváth, 48.) – Ulrich, Ilnicki, Horváth S., Kovács F. – Csóri, Nyőgéri (Varga N., 48.), Tóth A. – Polgár, Gartner, Németh B. Vezetőedző: Nagy Krisztián.
Gólszerzők: Nyőgéri (11., 1–0), Gartner (13., 2–0)


A Regionális U15-ös bajnokság Nyugati szekciójának B-csoportjában a Lurkó UFC a MITE együttesét fogadta: idegenben egy hajrában szerzett góllal sikerült még szeptemberben 1–0-ra győznünk. Most a találkozó elején találtunk be, ráadásul két perc alatt kétszer is! Gartner Raul szép passzát Nyőgéri Márk kapta meg, aki egy csellel lerázta a védőjét és higgadtan a jobb sarokba lőtt, 1–0. Aztán a feladó értékesítő is lett: egy szöglet utáni kontrából Csóri Ádám indította Gartner Rault, ő pedig 35 méterről a kint álló kapus felett lőtt a hálóba, 2–0. A második találat után túlontúl megnyugodtunk, és egy szöglet után betaláltak az óváriak is. A szünetet követően is nálunk volt többet a labda, igazából nem volt veszélyben a győzelmünk. Mivel a Kőszeg 3–1-re verte az Ajkát, így a Lurkó UFC U15 ugrott a tabella élére.

Gratulálok a fiúknak! Értékelem a munkájukat, amit nyújtanak edzésről-edzésre, mérkőzésről-mérkőzésre. Az akarás nem mindig társul jó megoldásokkal, de a törekvés megvan bennük. Óváron is nehezen tudtunk nyerni és a mai meccs koreográfiája is hasonló volt. Ott a végén, itt az elején döntöttünk. Sokat tartottuk a labdát, gyorsan két gólt szereztünk, talán el is hittük, hogy megvan a meccs. Egy sarokrúgás utáni lecsorgóból szépítettek a vendégek. Fordulás után is nálunk volt többet a labda, működött a passzjáték, de a szélsőinket nem találtuk meg. Hibáinkban a kőszegiek elleni meccshez volt hasonló ez az időszak. Kicsivel több hitet és elszántságot vártam volna. Megérdemelten, de nem egy jó színvonalú meccsen nyertünk. Kívánom, hogy a betegeink minél előbb térjenek vissza. Nagyon köszönöm az U14-es fiatalok segítségét

– értékelt Nagy Krisztián a mérkőzést követően.

  • Csatolt dokumentumok