Lurkó UFC U17 – Andráshida U17 3–1 (0–0)
Lurkó UFC U17:
Kiss B. – Prógli (Horváth H., 77.), Kovács Á., Mesics-Leiner, Wágner – Varga T. (Fábián, 46.), Vér, Lang, Szabó B. (Holtay, 46.) – Tóth D. (Nagy D., 63.), Hajba (Neszlinger, 46.). Vezetőedző: Janzsó László.
Gólszerzők: Holtay (55., 1–0), Wágner (57., 2–0), Mesics-Leiner (86., 3–1)

Kihagytuk a ziccereinket az első félidőben – rossz döntéseket hoztunk, így nem voltunk sikeresek ebben a játékrészben. A szünetben hármat is cserélt Janzsó László, és ez eredményre is vezetett. Az 55. percben Fábián Dániel szélről beadott labdáját Holtay Benjámin lőtte a kapuba (1–0), nem sokkal később pedig Wágner Levente gólja után úgy tűnt, ez meg is nyugtatja a mieinket (2–0). A találatok sora folytatódott, ám ezúttal mi kaptunk egyet: egy bal oldalról beadott labda után képtelenek voltunk felszabadítani, míg végül a vendégek találták meg a játékszert, és lőttek a kapunkba, 2–1. A hajrában aztán megint Fábián szélen elvitt labdája vezetett eredményre: beaádást Mesics-Leiner Félix juttatta a hálóba, kialakítva a 3–1-es végeredményt.

Talán csak azért voltunk jobbak az ellenfelünknél, mert 3–1-re nyertünk. Sokan nem lettek volna a táncparketten, ha ma mi zenekarként funkcionáltunk volna… A heti edzéslátogatottság megbosszulta magát. A csapatban nagyon kevesen voltak, akik akartak – egy kezemen meg tudom számolni, hányan voltak. Többen a kifogást keresték, ahelyett, hogy a problémáinkat oldották volna meg. A cserék által hozzáállásban és gondolkodásban frissültünk. 2–1-nél voltak veszélyes támadásai a vendégeknek. Nem az első mérkőzés, amikor ilyen hozzáállással küszködünk. Szürkék voltunk, halovány volt a teljesítményünk, csapatszinten nem működtünk

– mondta Janzsó László a mérkőzés után.

  • Csatolt dokumentumok