Lurkó UFC U19 – ESK-Ménfőcsanak U19 1–1 (1–1)
Lurkó UFC U19:
Bögöly – Nemes, Lipics, Sáfár, Závecz (Ágoston, 66.) – Kiss L., Vér – Tóth N. (Varga D., 46.), Kárász (Horváth B., 46.), Péter – Járfás. Vezetőedző: Molnár Károly.
Gólszerző: Járfás (4., 1–0)

A Regionális U19-es bajnokság Észak-nyugati csoportjában a 13. fordulót rendezték meg november utolsó előtti hétvégéjén. A zöld-feketék jól kezdték a találkozót és Járfás Gergő góljával előnybe is kerültek. Ezek után is a szombathelyi lábakon járt a labda, ám az első negyedóra végéhez közeledve egy oldalszabadarúgás után meglepetésre betaláltak a vendégek – egyáltalán nem volt benne a vendéggól a meccs eme periódusában. A mieink játszottak jobban, de a szünetig nem sikerült újabb gólt szerezni. Még inkább támadólag léptünk fel a fordulást követően, ziccereket alakítottunk ki, de vagy védett a vendégkapus, vagy a kapufa segítette ki a Ménfőcsanakot, így döntetlennel zárult a mérkőzés.  

Sajnálatos módon Závecz Kristóf súlyos bokasérülést szenvedett, ezúton is mielőbbi jobbulást kívánunk!

A kezdeti tapogatózás után egy labdaszerzést követően megszereztük a vezetést Járfás Gergő révén. Tartottuk az előnyt, eredményileg és formálisan is megfelelően futballoztunk. Szinte a semmiből egyenlítettek a vendégek: egy oldalszabadrúgás utáni keveredésből alakult ki az 1–1. A szünetben frissítettünk az előrejátékban, ami részben bejött, részben nem. Ziccereket alakítottunk ki, hol a kapus védett, hol a kapufa mentette meg a góltól a Ménfőncsanakot, így kénytelenek voltunk az egy ponttal megelégedni. A játékunkban benne volt a győzelem. Hiányzott azonban a minőség. Most már több meccsen is előjött, hogy becsülettel tesszük a dolgunkat, de a három pont megszerzése lemaradt. Ezen javítanunk kell, ez szakmai kérdés lesz, amit meg kell oldanunk. Szerdán – valószínűleg több hiányzónk lesz – szeretnénk szép eredménnyel búcsúzni a szezontól

– mondta a találkozó után Molnár Károly.  

 

 

  • Csatolt dokumentumok