DAC Nádorváros 1912 U19 – Lurkó UFC U19 0–1 (0–0)
Lurkó UFC U19:
Bögöly – Nemes, Lipics, Sáfár, Závecz – Horváth B. (Vér, 46.), Kiss L. – Járfás, Kárász (Ágoston, 83.), Péter (Tóth N., 77.) – Varga D. (Németh R., 91.). Edző: Molnár Károly.  
Gólszerző: Varga D. (75., 11-esből, 0–1)

Jó szellemben játszott a regionális U19-es bajnokság észak-nyugati csoportjának 3. fordulójában a Lurkó UFC. A zöld-feketék végig nyomás alatt tartották a győrieket, és akkor sem voltak türelmetlenek, amikor sokáig úgy tűnt, nem sikerül elérni az áttörést, azaz gólt szerzeni. Ám negyedórával a meccs vége előtt Varga Dániel, a buktatása után megítélt büntetőt magabiztosan értékesítette, így a szombathelyi csapat három ponttal gazdagodott és a tabella ötödik helyére lépett fel, megelőzve az eddig 100%-os nádorvárosiakat.

Az első félidőben rögtön magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést. Domináltunk, helyzetekig jutottunk, sőt, ziccerig, de Járfás Gergő lövésénél nagyot védett a hazai kapus. Szünetben apró változtatást hajtottunk végre, szerkezetileg is módosítottunk. Ezt követően még nagyobb lett a nyomásunk, még több lehetőségünk akadt. A győriek pontrúgások után próbálkoztak, de szervezettek és fegyelmezettek voltunk. Alázatosan futballozott mindenki, ennek meg is lett az eredménye és három ponttal térhettünk haza. Önbizalomnövelő győzelmet aratottunk: bárhol, bárki ellen jó játékra vagyunk képesek, remélem, ez tovább sarkallja a srácokat

– nyilatkozta Molnár Károly.

 

  • Csatolt dokumentumok