Lurkó UFC U14 – Pápai ELC U14 0–0
Lurkó UFC U14: Répcei – Gudui, Somogyi-Rezner, Csóri, Andor – Tompa (Lakner, 70.), Tóth A., Varga N. – Takács M., Gartner, Farkas B. (Takács D., 78.). Vezetőedző: Nagy Krisztián.

A középmezőny elejét célul kitűző Lurkó azt a Pápát fogadta, amely a mieinkhez hasonló játékerőt képvisel, és csak egy ponttal álltak Nagy Krisztián csapata mögött. A helyzeteket tekintve talán valamivel többször veszélyeztettek a pápaiak, de Répcei Kristóf remekül védett ma. Ahogy a pápai kapus is: amikor előttünk adódtak lehetőségek, akkor a Veszprém megyeiek hálóőre álltak útját a labdáknak. A találkozón igazságos döntetlen született.

A célunk volt, hogy behúzzuk – többek között – ezt a meccset is. A mai napon 2008-as játékosból öt állt rendelkezésemre, de úgy gondoltam, nem adhatjuk fel a céljainkat, ugyanis a keretet alkalmasnak véltem az előttünk álló feladatok megvalósítására. Hatalmas taktikai csata folyt a pályán, nagyon jól játszottunk, aminek nagy része inkább a védekezésről szólt, mert fizikálisan fölényben volt a Pápa. Nem tudom, igazságos lett volna-e az, ha gólt szerez bármelyik csapat is. A vendégkapus is, és nálunk Répcei Kristóf is több alkalommal bravúrral védett. Tiszteltük egymást, ez ki is járt mindkét együttesnek. Voltak szép támadásépítéseink, ezek kimaradtak, de tetszett a mentalitásunk és akarásunk, valamint az a taktikai fegyelem, amit tanúsítottunk. Nem dőlhetünk hátra, és építkezni kell az ilyen mérkőzésekből

– értékelte a látottakat Nagy Krisztián.

  • Csatolt dokumentumok