Pápai ELC U14 – Lurkó UFC U14 2–4 (2–0)
Lurkó UFC U14:
Palatin Tamás – Vincze Dániel, Takács Dominik, Kraller Noel, Sántha Zalán – Bozzai Levente (Horváth Dániel, 49.), Guba Zsombor, Rajtosics Hunor – Pék Zalán (Kiss Benedek, 62.), Szalay Bendegúz, Polgár Ádám. Szakmai vezető: Vargovics Zsolt.
Gólszerzők: Szalay (51., 2–1), Rajtosics (52., 2–2), Kiss B. (67., 2–3), Horváth D. (78., 2–4)

A Pápai ELC vendégeként szerepeltünk bajnoki mérkőzésen. A Regionális U14-es bajnokság Alap szekciójának Észak-nyugati csoportjában ez már a 6. forduló volt. Nem indult jól számunkra a mérkőzés: 18 perc alatt 2–0-ra húztak el a hazaiak. A szünet után azonban a mi pillanataink következtek: két perc alatt sikerült kiegyenlíteni, majd szűk negyedórával a meccs vége előtt megfordítottuk az állást. A hajrában aztán ismét betaláltunk, így 4–2-re megnyertük a találkozót!

Nagyon bátortalanul, pontatlanul és sok helyezkedési hibával kezdtük a mérkőzést, nagy területet hagytunk az ellenfélnek, akik többször bejátszották mögénk a labdát, amivel gólhelyzeteket alakítottak ki, sőt két gólt is szereztek. A szünetben átbeszéltük a fejlesztendő területeket – főleg mentális és taktikai téren. A második félidőben egy teljesen más arcát mutatta a csapat, bátran, kezdeményezően és határozottan játszottunk, mertünk mélységben gondolkodni és játszani. A középső zónában szerzett labdákkal gyors kontrajátékkal zavart okoztunk az addig magabiztos hazai csapatnál és a végére sikerült megfordítani az eredményt. Tanulságos mérkőzés volt. Biztos vagyok benne, hogy a gyerekek is sokat tanulnak ebből és a jövőben már a meccsek elejétől bátran, határozottan és kezdeményezően játszanak. Gratulálok a játékosoknak! Kiemelném Horváth Dánielt és Kiss Benedeket, akik az U13-as csapatból csatlakoztak hozzánk és lelkesen, bátran játszottak emellett szép gólokat szereztek

– nyilatkozta a Lurkó UFC szakmai vezetője, Vargovics Zsolt.

  • Csatolt dokumentumok