Veszprémi FC USE U17 – Lurkó UFC U17 11–0 (3–0)
Lurkó UFC U17:
Kiss B. – Vajda, Mesics-Leiner, Kovács Á., Wágner – Lang – Varga T., Vér, Tóth D., Makkos – Szár. Vezetőedző: Janzsó László.
Kiállítva: Makkos (55.)

A bajnoki cím újabb esélyese, ezúttal a Veszprém volt a Lurkó UFC ellenfele. Több szögletig is eljutottunk, nem adtunk alább az elveinkből, ám a félidő közepén három gólt is tudtak szerezni a hazaiak, így lényegében eldőlt a három pont sorsa. A fordulás után negyedszer is betaláltak, aztán Makkos Mátét túl szigorúan, második sárga lappal kiállították. Ezek után is Kiss Barnabás bravúrjai tartották a mieinkben a lelket, ám a különbség így is csak nőtt, és megérdemelten győztek a veszprémiek.  

Szerencsétlenül alakult ez a hét, hiszen az első és a második helyezettel is meg kellett mérkőznünk. Teljes létszámmal is nehéz volt ezzel a csapattal megbirkóznunk, aztán 10 emberrel tulajdonképpen megoldhatatlannak bizonyult. Olyan srácok ellen játszottunk, akik komoly szintet képviselnek, képzettek, erősek. Fölénk kerekedett a Veszprém, ennek ellenére az első félidőben tudtunk valamit felmutatni a játékunkból. Kényszerűségből is kellett cserélnem, aztán szünet után sokkal jobbak voltak a hazaiak. Nem jött össze sem támadásban, sem védekezésben semmi sem: a felívelt labdákat az első félidőben még le-levadásztuk, később ez nem ment. Elfogytunk, megtört minket a negyedik bekapott gól, a kiállítás után pedig nem tudtuk megállítani a veszprémieket. Megpróbáltuk tisztességesen helytállni, talán nem kellett volna gyorsítanunk a játékot, inkább húzni az időt egy-egy bedobásnál, saját szabadrúgásnál vagy kirúgásnál – de nyugalom nem volt a mérkőzés során, így a hibáinkat könnyen kihasználták a hazaiak

– mondta Janzsó László a találkozót követően.

  • Csatolt dokumentumok