A Vas megyei futsal U13-as bajnokság 2. fordulójára került sor vasárnap, a helyszín most is a répcelaki sportcsarnok volt. Hujber Gábor a Répcei Kristóf, Csóri Ádám, Iváncsics Bence, Paizs Péter, Szabó Krisztofer, Takács Máté összetételű keretet játszatta. Az első mérkőzésen 6–2-es vereséget szenvedtünk a Haladás VSE „B”-vel szemben (Szabó Krisztofer duplázott), majd a Kőszegi Lóránt FC „B” ellen már mi diadalmaskodtunk (4–1; gólszerzők: Szabó K., Takács M., Iváncsics, valamint egy öngól). A harmadik fordulóban háromszor is megszereztük a vezetést a Tápláni KSK ellen (Szabó K., Iváncsics és itt is egy öngól), ám mindig volt válaszuk a táplánszentkeresztieknek, így 3–3 lett a végeredmény. Az utolsó mérkőzésen kijött a lépés, 9–2-re győztük le a Vasvárt, a találatainkon Iváncsics (4), Takács M. (2), Paizs (2) és Szabó K. osztoztak.

Nyolc fordulót követően a mieink vezetik a tabellát 19 ponttal, a HVSE „B” a második 18-cal. Harmadik a Tápláni KSK (14), negyedik a Kőszeg (4), ötödik a Vasvár (3).

Nem volt egyszerű ez a futsaltorna, hiszen a délelőtti bajnoki után érkeztünk Répcelakra. Sajnos a végére teljesen elfáradtak a fiúk: bizony az egésznapos terhelés meglátszott a teljesítményen. Ennek ellenére jó meccseket játszottunk. Azt kértem a fiúktól, hogy élvezzük ki a délutánt, focizzanak egy jót, mégha ez egy kicsit másabb is, mint a nagypályás labdarúgás. Jó meccseket játszottunk, sok gólt lőttünk, és a fáradtság ellenére felszabadult focival teli napot zártunk. A lényeg – és ez a legfontosabb – hogy a gyerekek élvezték

– nyilatkozta Hujber Gábor a tornát követően.

  • Csatolt dokumentumok