Lurkó UFC U17 – Főnix Gold U17 1–5 (0–2)
Lurkó UFC U17:
Varga B. – Tancsics (Lakner, 57.), Csóri, Baldauf, Rosta B. – Bertha, Biró B. (Mayer, 81.), Kálócz, Kovács N. – Szabó B., Németh B. (Varga N., 46.) Vezetőedző: Nagy Krisztián.
Gólszerző: Szabó B. (47., 1–2)

A Kiemelt U17-es Regionális bajnokság Nyugati csoportjában a Főnix Goldot fogadta a Lurkó UFC U17 (2007).

A kezdősípszó előtt a nemrégiben elhunyt korábbi szakmai vezetőnk, id. Koman Vladimir, illetve gazdasági vezetőnk, Kóger Károly emlékének adózva egyperces gyászszünetet tartottunk. Egy előreívelt labda után Varga Benedeket és Csóri Ádámot is ellökték, a lecsorgót összeszedték a vendégek, amit Baldauf Zalán kezére rúgtak, 11-es! A kapufát találták el a büntetőből, ám a kipattanóra ők értek oda gyorsabban, 0–1. Bertha Marci lövésénél és Biró Boti fejesénél is benne volt a levegőben az egyenlítés, ám a hajrában több rossz döntést követően a vendégek előnye kettőre nőtt.

A csereként beálló Varga Nimród passzából Szabó Bence talált be, 1–2. Védekezésben technikai hibákat vétettünk, így hamar visszaállt a kétgólos különbség, míg később még két gólt szereztek a vendégek, azaz 5–1-re győztek a székesfehérváriak.

Szeretnénk elkerülni az ilyen típusú mérkőzéseket. Taktikailag fejlődik a csapatjátékunk, de az egyéni hibák döntően befolyásolják az előre eltervezett menetet. Korán hátrányba kerültünk, ez nem kedvez a játékunknak. Megnéztem volna a meccset az 5. perc 11-ese nélkül… Jól kezdtük a második félidőt, szépítettünk, ám hamar betaláltak megint, és később újfent. „Lyukas” hétvége következik megint, ami szétszabdossa a bajnokságot, de becsülettel készülünk tovább

– mondta a vezetőedző, Nagy Krisztián.

  • Csatolt dokumentumok