Lurkó UFC U14 – Győrújfalu SE U14 3–2 (3–0)
Lurkó UFC U14:
Palatin – Vincze, Takács D., Gombos, Sántha (Kraller, 48.) – Guba, Rajtosics, Polgár Á., Pék (Németh B., 53.) – Pencz (Kiss B., 48.), Szalay. Vezetőedző: Farkas Gábor.
Gólszerzők: Gombos (16., 1–0), Szalay (27., 2–0), Polgár Á. (40., 3–0)

A Regionális U14-es bajnokság Alap-szekciójának Északnyugati csoportjában két veretlen csapat találkozott egymással. A Lurkó UFC U14 (2010) Hévízen gyűjtötte be a három pontot, míg a Győrújfalu SE Pápán nyert, valamint a Magnetic Andráshidát győzték le. A zöld-feketék kispadján ezen a mérkőzésen debütál Farkas Gábor vezetőedző.

A meccs elejétől fogva nyomása alatt tartottuk a vendégeket, remek helyeken szereztünk labdákat, amelyekből helyzeteket alakítottunk ki. Aztán negyedóra elteltével már értékesítettük is ezeket a lehetőségeket! Szép akciókat vezettek a srácok és a szünetig háromgólos előnyt építettünk ki.

A térfélcsere után 3–0-nál lezárhattuk volna a találkozót, ám egy jogosnak tűnő 11-esnél néma maradt a játékvezetői síp. Az utolsó negyedórában a Győrújfalu tudott betalálni: egy szabadrúgás és egy szöglet után is eredményesek tudtak lenni. A végén még izgulhattunk is, hogy megmaradjon az előnyünk, de az utolsó percekben már nem rezdültek meg a hálók, így a Lurkó UFC 3–2-re győzött!

Az első bő 30 perccel maximálisan elégedett lehettem, azon a szinten fociztunk, amit tudunk. Utána azonban úgy hitték a srácok, hogy már meg is nyerték a találkozót. A II. félidőben olyan arcunkat mutattunk, amit nem mi képviselünk, ingerültté váltunk, felültünk a provokációnak. Játékos csapat a miénk, a vendégek agresszív-arrogáns stílusát felvettük, így nem koncentráltunk eléggé. Nem tudtuk lejátszani jól sem a létszámfölényes, sem a létszámazonos szituációkat. A ránk erőltetett ellenfélakarat ellenére kitartottunk, így is itthon tudtuk tartani a három bajnoki pontot

– értékelte a mérkőzést Farkas Gábor vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok