Lurkó UFC U16 – SC Sopron U16 1–1 (1–0)
Lurkó UFC U16: 
Varga B. – Tancsics, Pénzes, Baldauf, Kovács N. – Biró B. (Csóri, 60.), Szabó K., Kolozsvári (Szabó D., 83.) – Szabó M. M., Menzhelieiev, Berzlánovich (Bertha, 12.). Vezetőedző: Berning Adrián. 

Gólszerző: Szabó M. M.  (19., 1–0)

Az U16-os Regionális bajnokság Kiemelt Nyugati-csoportjában a Lurkó UFC U16 (2007) a dobogóesélyes SC Sopront fogadta. Egyértelműen jobban kezdtük mi a találkozót. Szűk 20 perc elteltével előnyhöz is jutottunk, Szabó Máté Mihály volt eredményes. Már a gól előtt is, de utána is voltak még lehetőségeink, ám sajnos elpuskáztuk ezeket.

Fordulás után teljesen váratlanul egyenlített az SC Sopron, ami egy kicsit meg is zavart bennünket, ám amint sikerült ezen úrrá lennünk, ismét a kezünkbe vettük az irányítás. Sajnos azonban újabb gólt nem tudtunk szerezni, így kénytelenek voltunk az egy ponttal megelégedni.

Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, úgy érzem, az első félidőben mi domináltunk végig. Folyamatosan magasan védekeztünk, emellett pedig letámadtunk, és kifejezetten nagy labdabirtoklási fölényt alakítottunk ki. Megszereztük a vezetést, valamint volt még 3-4 ziccerünk, amit, ha berúgunk, akkor már az első félidőben lezárhattuk volna a mérkőzést. Ehelyett a második félidőben talált egy gólt az ellenfelünk, ami kicsit felhozta őket. Azonban a második félidő közepétől ismét a mi kezünkben volt az irányítás, de itt is kimaradtak a lehetőségeink. Összességében úgy érzem, győzelmet érdemeltünk volna, de most egy ponttal kell beérnünk. Ami ennél is fontosabb: a mutatott játékunkban óriási potenciál volt, ezért gratulálok a csapatomnak 

– mondta Berning Adrián vezetőedző.  

  • Csatolt dokumentumok