Lurkó UFC U12 – Credobus Mosonmagyaróvár U12 0–1 (0–0)
Lurkó UFC U12.:
Gáspár – Andor, Tompa, Gudui, Lakner – Alasz, Farkas B., Varga N. – Gartner. Cserék: Molnár B., Reiber. Edző: Kálócz Zsolt.

Első idei tétmeccsét játszott a Lurkó U12-es csapata. Kálócz Zsolt együttese még a 11. fordulóból elhalasztott, Mosonmagyaróvár elleni találkozóját pótolta be. A mieink ügyesen, szervezetten futballoztak. Többet volt a labda a vendégeknél, de akár mi is előnybe kerülhettünk volna, ha pontosabbak az utolsó passzok, vagy, ha a kapu előtt határozottabbak vagyunk. A második félidő közepén tudta megszerezni a vezetést az óvári csapat, amivel el is tudták vinni a három pontot Szombathelyről.

Egy kifejezetten jó erőkből álló MTE ellen játszottunk ma. A vendégcsapat támadott többet, de a kontráinkban rendre benne volt a veszély. Volt esélyünk a vezetés megszerzésére több alkalommal is. Egyetlen egyszer hagyott ki ma a figyelmünk, ezt pedig ki is használták a vendégek. A csapatomat egyértelműen dicséret illeti a mutatott játék és küzdés miatt! Dolgozunk tovább, két hét múlva lesz a következő bajnoki mérkőzésünk

– nyilatkozta a találkozót követően Hujber Gábor.

 

  • Csatolt dokumentumok