Tarr Andráshida SC U13 – Lurkó UFC U13 0–9 (0–2, 0–2, 0–3, 0–2)
Lurkó UFC U13:
Juhász Zoltán – Molnár G., Lakner, Andor – Gudui, Tompa – Varga N., Farkas B., Gartner. Cserék: Széplaki, Pencz, Sántha. Vezetőedző: Pál Gergő.
Gólszerzők: Lakner (6., 0–1), Varga N. (7., 0–2; 26., 0–4), Gartner (21., 0–3; 46., 0–6; 57., 0–7), Molnár G. (41., 0–5), Gudui (64., 0–8; 76., 0–9)

A Regionális U13-as bajnokság Nyugati-csoportjának 17. fordulójában a Tarr Andráshida SC vendégeként lépett pályára a csapatunk. Az időjárásra nem lehetett panaszunk, a játéktér talajának a minőségére annál inkább. Kemény, egyenletlen talajú füves pályával is meg kellett küzdenie a gyerekeknek az ellenfélen kívül. Akcióból és szép egyéni megoldások után szereztük góljainkat – külön dicséret illeti a gyerekeket azért is, mert minden negyedben betaláltak, és nem kaptak gólt. A sikerrel megerősítette dobogós pozícióját a Lurkó UFC U13 (2009).

A győzelmet és a kilenc gólt sem kell megmagyarázni. Az egyenetlen pálya azonban rányomta bélyegét a játékunkra. A srácok megküzdöttek azzal is, hogy a guruló labda térdig pattant fel, ami rendkívül zavaró volt, a játékunk akadozott és több gólhelyzetet kihagytunk emiatt. Azonban javítottuk a hibáinkat. Teljes letámadást kértem, amivel az ellenfél játékát megbénítottuk. Kapuskirúgással próbálkoztak, de ezeket a labdákat mi szedtünk össze. Működött a futballunk, a középhátvédek jól kereszteztek, amikor kellett, akkor pedig Juhász Zoltán volt a helyén. Nagyot küzdött az Andráshida, fizikálisan erősek voltak, így minden labdáért meg kellett küzdenünk. Gratulálok a győzelemhez a gyerekeknek

– értékelt a találkozó után Pál Gergő.  

 

  • Csatolt dokumentumok