Lurkó UFC U19 – Király SE U19 0–1 (0–0)
Lurkó UFC U19:
Bögöly – Sabia (Závecz, 63.), Lipics (Horváth B., 56.), Sáfár, Ágoston – Kiss L., Kárász, Tóth N., Vér – Varga D., Péter (Varga M., 78.). Vezetőedző: Molnár Károly.

A második helyre hajtó újperintieket fogadta a Lurkó UFC U19-es (2003-2004) csapata szombaton délben. Úgy tűnt, kivárásra játszik mindkét együttes, aztán belemelegdtek a fiúk, de szűk egy óráig nem esett gól. Ekkor egy nagy védelmi bakit kihasználtak a sárgamezesek és előnybe kerültek. A cserék által még aktívabbá vált a Lurkó, jöttek is a helyzetek sorra, ám ezek kimaradtak, így a szerencsésebb csapat el tudta vinni a három pontot. 

Mindkét csapat taktikusan kezdte a mérkőzést. Aztán lassan a kapuk is veszélybe kerültek, mindkét oldalon adódtak lehetőségek a gólszerzésre, de szünetig nem esett gól. Egy 35 méterről felívelt szabadrúgás utáni védelemi hibának kihasznált, és így vezetéshez jutott a vendégcsapat. Többet cseréltem, erős nyomás alá helyeztük a vendégeket: helyzeteket tudtunk kialakítani, de gólt nem szereztünk, így pontot sem. Az ilyen mérkőzéseknek van értelme: nagyon jó hangulatú találkozó volt ez, ezekből lehet tanulni és tapasztalatot szerezni, illetve tovább fejlődni. Sajnálom, hogy nem sikerült győznünk, de nincsen okunk a szomorkodásra. Tudomásul kell venni, hogy többet és még jobbat kell teljesíteni, ha pontokat akarunk szerezni a későbbiekben

– mondta Molnár Károly a találkozót követően.  

 

  • Csatolt dokumentumok