Lurkó UFC U15 – Soroksári SC U15 2–2 (2–1)
Lurkó UFC U15:
Pfender – Tancsics, Kiss L., Házi (Lajos, 52.), Baldauf – Biró, Szakasics (Szabó K., 71.), Varga M. – Szabó M. M., Berzlánovich, Csonka (Grádvohl, 61.) Edző: Berning Adrián.
Gólszerzők: Csonka (1., 1–0), Berzlánovich (24., 2–1)

Nagyszerűen indult a találkozó Berning Adrián csapata számára: a középkezdést követően Biró Botond kiválóan indította Csonka Gergőt, aki higgadtan fejezte be az akciót, előnyhöz juttatva a Lurkót. Bő negyedóra elteltével egy eladott labda utáni gyors ellentámadásból kiegyenlített a Soroksár, ám hamar visszavettük a fórt. Varga Mátyás nagyszerű labdaszerzése után Berzlánovich a védők mögé beindulva üres területet talált magának, Varga Matyi pontosan centerezett, Berzla pedig nem hibázott, 2–1. A szünet után egy szabadrúgást olyan szerencsétlenül pattant meg számunkra, hogy az a kapunkba került, ezt követően pedig már újabb gól nem született, így egy fordulatos találkozón megosztoztak a csapatok a pontokon.  

Remekül kezdtük a találkozót, hamar vezetéshez jutottunk, és szünetig is volt előnyünk. Kaptunk azonban egy balszerencsés gólt szabadrúgásból, és ezek után már nem tudtunk betalálni. A mai meccs eredménye reális. Ugyan nem játszottunk rosszul, de jól sem, a második játékrészben elfáradtunk valamelyest, nem volt bennünk átütő erő. Próbálkoztunk, de nem voltunk energikusak, inkább tompák és bizonytalanok. Sokkal jobban kell figyelnünk hátul. Ennek ellenére nem vagyok elégedetlen: szakmailag fontos, hogy hétről-hétre ilyen színvonalas bajnokságban szerepelhetünk, és ez segíti a csapat és a játékosok egyéni fejlődését. Gratulálok az egy ponthoz is a srácoknak

– értékelte a találkozót Berning Adrián.

  • Csatolt dokumentumok