Lurkó UFC U16 – Sárvár FC U16 2–2 (1–1)
Lurkó UFC U16:
Nagy D. – Mesics-Leiner, Hajba, Simon (Karáth, 29.), Gyulai, Szabó B. (Molnár M., 46.) – Kevy (Radányi, 73.), Kolozsvári, Varga M. (Verebélyi, 46.) – Dénes (Farkas B., 73.), Szár. Vezetőedző: Somlai Roland.
Gólszerzők: Szár (12., 1–0), Hajba (89., 2–2)

A Regionális U16-os bajnokság Alap szekciójának Észak-nyugati csoportjában vasi rangadóra került sor, hiszen a Lurkó UFC U16 (2006) a Sárvár FC-t fogadta. Mi szereztük meg a vezetést: egy mélységi felpassz után Dénes Zoltán fedezte jól a labdát, Szár Gábor tökéletes ütemben érkezett, kapta a passzt, és egy védő kíséretében a jobb felső sarokba lőtt szépségdíjas gólt, 1–0. Tíz perc múlva kiegyenlítettek a vendégek, sőt, 11-eshez is jutottak, de Nagy Donát a kapufára ütötte a labdát! A második félidő közepén mégis átvette a vezetést a Sárvár, ám a hajrában egyenlítettünk. Egy szabadrúgást felíveltünk, és a büntetőterületen belül lekészített labdát Hajba Zoltán tuszkolta a kapuba, 2–2. Nem volt ezzel még vége, ugyanis mi még egyszer betaláltunk, ám rendkívül kérdéses körülmények között visszavonták azt.

Nagy küzdés jellemezte az egész mérkőzést, elmondhatom, hogy ma szép megoldásaink voltak egy jó csapat ellen. A legnagyobb pozitívum, hogy egyenlíteni tudtunk, sőt, azt mondom, az én szememben még fordítani is sikerült, és csak egy furcsa körülmények között, utólag behúzott les miatt nem nyertük meg a mérkőzést. A négy sárváriak elleni meccs közül most először voltunk jobbak, mint a zöld-fehérek. A csapategységünk rendben volt, küzdöttünk és egymást kisegítettünk. Mezőnyben jól játszottunk, próbáltunk szép támadásokat vezetni

– értékelte a találkozót Somlai Roland.

 

  • Csatolt dokumentumok