Balatonfüredi USC U13 – Lurkó UFC U13 2–1 (1–0, 1–0, 0–0, 0–1)
Lurkó UFC U13:
Németh Á. – Barta Á., Horváth N., Süle – Nagy V. B., Horváth D. – Szabó Á., Lakner, Vámosi. Cserék: Mukics, Kiss Be., Zsarnay, Horváth B., Kiss Ba., Barta N., Poszavecz.
Gólszerző: Mukics (75., 2–1)

Harmadik bajnoki mérkőzésünk alkalmával szombaton délben a Balaton-partra látogattunk, ahol remekül előkészített füves pályán játszhattunk. A mérkőzés elején a felek tudatosan próbálták építeni saját játékukat, majd szépen lassan átvettük a kezdeményező szerepet. Ennek ellenére két labdavesztésünket is kihasználták a hazaiak. Kétszer is saját térfelünkön vesztettünk labdát, így a sárga-kékek rendezetlen védelmünket két indításból átjátszották.

A térfélcsere után hét friss játékos szállt be a mérkőzésbe részünkről, egyre nagyobb fölényt tudtunk kialakítani, de játékunk kapkodó volt. A mérkőzés végén sikerült csak szépítenünk, sokadik mélységi indításunk volt végre pontos, amit Mukics Mátyás remek ütemben beindulva egyérintőből továbbított a kapuba, ezzel beállítva a végeredményt.

Az eredmény sajnos a mai nap sem tükrözi a mérkőzés képét. Ziccerek sorát sikerült kihagynunk, 0–0-nál Nagy Bendi lövése csattant a kapufán. Ellenfelünk három negyeden keresztül teljes letámadást játszott, ekkor két hibából is gólt kaptunk. Mi több labdát szereztünk az ellenfél térfelén, hibára kényszerítettük őket, de ezeket nem sikerült megfelelően kihasználni. Támadásvezetéseink során sok volt a pontatlanság, így elmaradtak azok a bizonyos kulcspasszok. Pozitívum viszont, hogy a szélsővédő pozícióban játszó játékosaink bátrabban és jóval magasabban csatlakoztak támadásainkhoz a korábbi meccsekhez képest

– mondta Orbán Dániel vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok