Lurkó UFC U17 – Király SE U17 0–3 (0–0)
Lurkó UFC U17:
Répcei – Kálócz (Horváth Á., 75.), Csóri, Baldauf, Rosta B. – Rosta D. (Horváth D., 65.), Biró B., Nagy B. (Révész, 75.), Bertha (Bauer, 61.) – Szabó B., Berzlánovich. Vezetőedző: Nagy Krisztián.

Az U17-esek számára kiírt kupamérkőzésen a Lurkó UFC az újperintieket fogadta. A mieink jól futballoztak, az első játékrész teljesen kiegyenlített volt. A II. félidő elején egy kecsegtető szituációt túljátszottunk, elveszítettük a labdát, az ellentámadásból pedig betaláltak a vendégek. Nem sokkal később Bertha Marci lövése a felső kapufán csattant, lehetett volna velünk a hazai léc… Benne volt a meccsben az egyenlítés. A hajrában átálltunk 3–4–3-ra, hogy egyenlíteni tudjunk, ám csak a sárga-szürkék kontrái érvényesültek, így győzelmükkel ők jutottak tovább.

A nyáron teljesen átalakult 2007-es korosztályunk fegyelmezett és tudatos játékkal rukkolt ki – talán az bánt, hogy nem volt ehhez hasonló mérkőzésünk a felkészülés során. Azokhoz képest átkapcsoltunk egy másik fokozatra. A támadózónában lehettünk volna határozottabbak, az 1:1 elleni szituációkban lehettünk volna rátermettebbek. Az első félidővel elégedett lehettem, mindkét csapat próbált kezdeményezni. A bekapott gól után hamar magunkra találtunk, tettünk azért, hogy egyenlítsünk. Igyekeztem azt is felmérni, milyen lehetőségei lesznek a 2008-asainknak. Bátortalanságon múlott egy-egy jó szituáció kialakítása, egy-egy ütem hiányozott. Túlzott a különbség, törekednünk kell a befejezésekre, amit próbálunk a jövő heti bajnoki rajton megvalósítani

– értékelt Nagy Krisztián vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok