Bank Burgenland Trophy U14

Oberpullendorf, Sporthotel Kurz – Sporthalle

Játékidő: 15 perc

Teremtorna, palánkos, 5+1 fő

 

Csoportmérkőzések:

Lurkó UFC – SpG Rabnitztal 8:0

Gólszerzők : Nagy Zsombor 3, Holtay Benjamin 2, Verasztó Milán 1, Szemes Bálint 1, Pintér Levente 1.

Magabiztosan játszva hoztuk a mérkőzést.

 

Lurkó UFC – UFC Sankt Georgen II 1:2

Gólszerző : Nagy Zsombor

Talán túlságosan is elbíztuk magunkat az első nagyarányú győzelem után, kicsi hátszéllel, büntetőből szerezte meg a győztes gólt ellenfelünk. Az első bekapott találatunkról ne is beszéljünk, egy éppen arra szálló sirály lapockáján megpattant fejesből kaptuk....

 

Lurkó UFC – SpG 2000 Horitschon 5:1

Gólszerzők: Nagy Zsombor 3, Szemes Bálint 1, Bíró Botond 1.

Az előző vereség után kellett a gólarány, itt sem hagytunk kétséget. 

 

 A torna kiírásának megfelelően a csoportelsők küzdhettek meg a tornagyőzelemért, azonos pontszámmal, sokkal jobb gólaránnyal miénk volt a lehetőség. 

 
Döntő :
SCO Juniors Hrvati- Lurkó UFC 0:3
Gólszerzők: Nagy Zsombor 2, Szemes Bálint, 
Kicsit nagyobb csatára számítottunk a döntőben, az osztrák csapat azonban javarészt a védekezésre kellett, hogy koncentráljon. Létszám- hátrányban sem inogtunk meg. 
 
A tornagyőzelem mindenképpen megérdemelt volt. Főleg átlövéseinknek és stabil, türelmes védekezésünknek köszönhetően hoztuk az eredményt. Kifejezetten szép távoli gólokat szereztünk, a kisjáték és az elmozgások azonban nem voltak az erősségeink. Fájó pont a csoportkörben elszenvedett vereség, mert a bajnokság tükörképe volt, ismét csak fejben ment el... teher alatt még nem nő a pálma. Teremben - bő keretünk ellenére - minden játékosnak volt lehetősége a mérkőzéseken, hogy bizonyíthasson. Míg a Hartbergi torna a helyünket és az irányt mutathatta meg, ebből a szerényebb képességű csapatokból álló tornáról a lelkesedésünket, önbizalmunkat táplálhatjuk. Utólag el lehet mondani, hogy illendő volt az első hely megszerzése, így a tavaszi felkészülést egy kis plusz motivációval kezdhetjük. Köszönjük a szülők biztatását! 
A csapat tagjai :
BIRÓ BOTONDHOLTAY BENJAMIN,  KOVÁCS ÁKOSKOVÁCS ÁRON LANG BARNABÁS, NAGY DOMINIK PÉTER, NAGY ZSOMBOR,  PINTÉR LEVENTE, SZABÓ LAJOS, SZEMES BÁLINT ANDRÁS, TÓTH BENCE, VARGA MÁTÉVERASZTÓ MILÁN ZSOLT.
Edzők: Szabó Erika, Nagy Krisztián