A Red Bull Salzburg partnerklubja a JAZ GU Süd U13-as csapata látogatott az Illés Akadémiára.

Tudtuk, hogy egy nagyon jó cspata lesz az ellenfelünk, akik játsszák a focit. Sajnos betegségek miatt többen nem álltak a csapat rendelkezésére, így néhány próbajátékost is megnézhettek az edzők.

Illés Akadémia U13 - JAZ GU Süd U13 0:2 (0:1)

Összeállítás:

Kovács Á. -  Bonchis O., Balikó Á., Karvalics K.,Csörnyei Zs. - László K. - Horváth A. , Laczó P. - Varga Á. , Fischl S., Takács - Földes O.
 
Cserék : Baranyai N.,Sinka A.
 
Sátori Barnabás :
 
"Erős csapat ellen játszottunk felkészülési mérkőzést , sajnos csak felforgatott összeállításban tudtunk pályára lépni a sok hiányzó miatt.
Az ellenfél a mérkőzés elejétől fogva letámadott , folyamatosan párharcra kényszerített minket, amihez az első félidőben nehezen alkalmazkodtunk. 
A második játékrészben már többször  fel tudtuk építeni a játékot a folyamatos nyomás alatt, helyzetekig is eljutottunk, de ezeket nem sikerült értékesíteni.
Összességében megérdemelten nyertek a vendégek, végig az ő akaratuk érvényesült.
A gyerekekre egy rossz szavam sem lehet, végig küzdöttek, hajtottak a saját bőrükön érezhették, hogy nemzetközi szinten milyen gyorsan kell jó döntéseket hozni, jó technikai kivitelezéssel.
Hasznos mérkőzésen vagyunk túl!"
Február elején ismét lehetőség lesz az osztrák barátaink ellen pályára lépni az akadémián, akkor egy minitornán az Újpest FC is betársul, reméljük ott több sikerrel járunk!