Az Illés Akadémia U12 és U13 korosztálya Grazban játszott a GAK Juniors hasonló korosztályai ellen

GAK Juniors U12 - Illés Akadémia-Haladás U12  1:5 (1:3)

Összeállítás: Molnár-Végh Marcell - Bonchis O.,Várnai V., Stefanich M., Koósz R. - Bolla B.- Balikó Á., Takács-Földes O. -

Varga Á., Somfalvi B., Sinka A.

Cserék: Kovács Á., Horváth M., Király K., Laczó P., László K., Baranyai N., Horváth A.

Gólszerzők: Somfalvi  B. (3), Varga Á., Laczó P.

Edzők : Sátori Barnabás,Tóth Zsolt 

Sátori Barnabás :

"Ausztriában nagypályás felkészülési mérkőzést játszottunk a GAK ellen. Mivel az ellenfél is magasan védekezve próbált már a saját támadó zónájában labdát szerezni, így egy jó iramú, lüktető mérkőzés kerekedett. 

Labdabirtoklásunkban nyomás alatt sok technikai hiba csúszott, ami legtöbbször labdavesztést eredményezett, de ezt  jól támadtuk vissza, amiből gyors ellen akciókat vezetve többször eljutottunk a befejezésig és a gólig.

Védekezésben kellően agresszívak és határozottak voltunk,ezáltal  a hazaiak  kevés helyzetet tudtak kialakítani.

Mindegyik játékos dicséretet érdemel, mert az elejétől fogva koncentráltan, jó mentalitással álltak hozzá a mérkőzéshez és megérdemelten nyertek egy jó képességű csapat ellen."

GAK Juniors U13 - Illés Akadémia-Haladás U13  3:0

Összeállítás:

Pataki Roland, Varga Dominik, Szabó Lajos, Szvoboda Dániel, Mozsár Dávid, Balogh Ákos, Udvardi Ádám, Magyar Dávid, 

Ligeti Levente, Papp Csongor, Vékony Bence.

Cserék:

Stifter Patrik, Kovács Bence

Noé Dávid U13 edző :

"Hatalmas felhőszakadással indult a mérkőzés, a pálya talaján állt a víz, ami az általunk képviselt sok passzos kombinatív játékot nagyban gátolta, ennek ellenére játékosaim jól álltak a mérkőzéshez és az első percben már 100%-os ziccert sikerült kidolgoznunk, ami sajnos kimaradt. Mezőnyben továbbra is birtokoltuk a labdát és próbáltunk játszani, ellentétben az ellenféllel aki rendelkezett négy 180 cm-es játékossal, ők a megszerzett labdát azonnal vágták előre, így igazából szakmailag egy nehezen értékelhető mérkőzés alakult ki. Két gólt kaptunk a vizes füvön megcsúszó pontrúgásból és egyet szögletből, amit játékosaimnak lehetetlen volt levédekezniük az ellenfél magassági fölénye miatt. Mindezekkel együtt, a hazai játékvezető érthetetlen módon két 10 perces kiállítással is sújtott minket, az ellenfél pedig két játékosomnak is olyan sérülést okozott amiért le kellett őket cserélnem. Sokat tanultunk ebből a mérkőzésből is, volt több lehetőségünk is az első félidőben eldönteni a mérkőzést, de rossz döntéseket hoztunk, ilyen hibákat nem követhetünk el, viszont játékosaim mindent megtettek a mérkőzés során, így az elért eredmény ellenére nem lehetek elégedetlen a fiúkkal."