U11-es csapatunk Ritzingben vett részt az SC Sopron hagyományos teremtornáján február 8-án.

A jól szervezett versenyen a szervezők két öt csapatos csoportot alakítottak ki, csapatunk a B csoportba került a Ferencváros, Slovan Bratislava, JAZ GU Süd és a Gyirmót társaságába. A B csoprtban az ETO FC Győr, Siófok, FC Petrzalka, Haladás VSE és a házigazda Sopron mérkőzött meg egymással a három továbbjutó helyért.

Csoportmérkőzések :

Lurkó UFC-Illés AKA - Jaz GU Süd 3:1

Lurkó UFC-Illés AKA - Slovan Bratislava 1:0

Lurkó UFC-Illés AKA - Gyirmót 4:2

Lurkó UFC-Illés AKA - FTC 0:0

A csoporttalálkozókon biztatóan játszottak a srácok és ennek eredményeként megnyerték csoportjukat. A Ferencváros és a Slovan társaságában jutottunk a felsőági rájátszásba és magunkkal vittük a két csoport vetélytárs ellen szerzett 4 pontot.

A felsőházban további három találkozó várt a csapatra a másik csoportból továbbjutó három csapattal, ez az ETO FC Győr, Siófok és az FC Petrzalka volt.

Rájátszás :

Lurkó UFC-Illés AKA - ETO FC Győr 0:1

Lurkó UFC-Illés AKA - Siófok 0:0

Lurkó UFC-Illés AKA - FC Petrzalka 2:1

Az ETO elleni mérkőzésen egyenrangú ellenfelei voltunk a győri gárdának, sajnos nem tudtunk gólt szerezni és így elszenvedtük egyetlen vereségünket a tornán. Sajnos ezen a napon a délutáni programra betegségek is akadályozták csapatunk összeállítását. Volt olyan játékosunk, aki a torna után beteg lett így lényegében elfogytunk. Éppen ezért örömteli, hogy a torna végén dobogóra állhattak a srácok.

Körhöcz György edző:

"Nagyon jól teljesítettek a srácok, főleg ha figyelembe veszem, hogy az elmúlt két hétben játszottunk 5v5, 6v6, 9v9 és most 7v7 elleni játékrendszerben. Ehhez képest szervezettek voltunk, és egy nagyon erős mezőnyben is meg tudtuk tartani a saját játékunkat. A csoportunkat jó játékkal nyertük meg, a rájátszásban viszont már kijött a fáradtság. A csapatunk másik fele Bozsik tornán vett részt, a torna reggelén pedig kiesett két játékosunk, így a srácok egy cserével játszották végig a mérkőzéseket. Ennek ellenére a szervezettségünk és a szellemünk nem tört meg az utolsó mérkőzésekre, csak a minőség kopott meg a frissesség hiányában. A tornagyőzelemről döntő ETO - Lurkó párharcnál talán pont az volt a döntő, hogy a két sorral érkező Győriek frissebbek voltak. Ennek ellenére, ha góllal fejezzük be a mérkőzés elején a helyzeteinket, tornagyőzelmet ünnepelhettünk volna ebben a nemzetközi szinten is erős mezőnyben. Azonban így is büszke vagyok a srácokra! Óriási fegyvertény, hogy a nagyon jó erőkből álló Slovan Bratislavat le tudtuk győzni, és vissza tudtunk vágni nekik a múlt heti vereségért! Mindenki jól helyt állt, így remélem ez a teljesítmény megdobja a srácok önbizalmát! Hajrá Lurkó"

A torna válogatottjába Hányi Dávid került be!

A csapat tagjai : Szántó Nimród, Grádvohl Kristóf, Hideg Botond, Nyári Olivér, Papp Máté, Horváth Sámuel, Hányi Dávid Fekvő: Horváth Valentin, Szalai-Horváth Alex;

Edzők : Körhöcz György, Varga Roland

A torna végeredménye :

1. ETO FC Győr

2. Illés Akadémia

3. SK Slovan Bratislava

4. Siófok

5. Ferencváros

6. FC Petrzalka

7. Jaz Gu Süd

8. Haladás VSE 

9. Gyirmót FC

10. Sopron

 

  • Csatolt dokumentumok