FC Ajka U12 – Lurkó UFC U12 4–4 (0–4)
Lurkó UFC U12 (keret):
Németh Áron – Süle Máté, Mukics Mátyás, Nagy Vitéz Bendegúz, Barta Noel, Barta Áron, Kiss Barnabás, Horváth Balázs, Szabó Ádám, Zsarnay Marcell, Kiss Benedek, Horváth Dániel, Bajzek Benedek, Lakner Benett, Máté Levente. Vezetőedző: Orbán Dániel.
Gólszerzők: Kiss B. (2), Horváth D., Máté

Nem csak a Lurkó UFC U13 (2010), hanem az egy évvel fiatalabbak is Ajkára látogatottak felkészülési mérkőzésre. Az időjárás nem fogadta kegyeibe a csapatokat. Az első félidőben mi domináltunk, fordulás után pedig az ajkaiak.

Az első félidőben nagy fölényben játszottunk, sok helyzetet dolgoztunk ki, melyekből négyet értékesítettünk is. Ebben nagy szerepe volt annak, hogy gyorsan alkalmazkodtunk a körülményekhez, valamint labda ellen is kezdeményezően léptünk fel, így sok labdát szereztünk az ellenfél térfelén – a gólok nagy része gyors átmenetek után történt. A második félidőben viszont körülményesen játszottunk, sem a pályán maradók, sem a csereként beállók nem tudták hozni az első félidőben nyújtott teljesítményt. Ellenfelünk büntetett, igaz a második félidőben ajkai kapusok védték kapunkat felváltva – köszönet nekik a kisegítés kapcsán! Ezek az edzőmérkőzések remekül szolgálják felkészülésünket, rámutatnak hibáinkra, így azokat folyamatos tanulás mellett kiküszöbölhetjük

– mondta Orbán Dániel a mérkőzés után.

  • Csatolt dokumentumok