Lurkó UFC U17 – Soroksár SC U17 1–1 (0–1)
Lurkó UFC U17:
Varga B. – Tancsics, Csóri, Baldauf, Rosta B. – Rosta D., Szabó B. (Nagy B., 46.), Biró B., Kálócz, Kovács N. – Berzlánovich. Vezetőedző: Nagy Krisztián.
Gólszerző: Biró B. (49., 1–1)

Zöld-feketék a sárga-feketék ellen, azaz a Lurkó UFC U17 (2007) fogadta a Soroksár SC csapatát. Kiegyenlített erők küzdelmét hozta az első félidő, valamivel mi kezdeményeztünk többet, mégis a vendégek kerültek előnybe. A 41. percben egy sarokrúgás utáni bagatell kezezés miatt büntetőhöz jutottak, amiből megszerezték a vezetést – nem volt benne a meccs képében a vendéggól. Berzlánovich Máté hamar egyenlíthetett volna, de a szabadrúgása a kapufáról kifelé pattant.

A második félidőt remekül kezdtük: Nagy Bálint pöckölte a labdát Biró Botondnak, aki 20 méterről jobb külsővel lőtte ki a felső sarkot, 1–1. Mentünk előre az újabb gólért, persze közben hátul lazábban voltunk, így élvezetes volt a találkozó. Ha kellett, akkor Varga Benedek nagyon jól védett, semmi nem pattant ki róla. Minden csapatrészben voltak meg-megújuló játékosok, ez pedig ezen a mérkőzésen egy pontot eredményezett.

Szombat este és vasárnap reggel is dőlt ki játékos a keretből: pedig egy hosszabb kispad még többet segíthetett volna rajtunk ezen a napon. A játék minőségének nagyon jót tett a tökéletes pálya. Fegyelmezett játékkal rukkoltunk ki. Építgettük a futballt. Támadóbb szellemben érkeztünk meg a II. félidőre, egyenlítettünk is. Bennünk volt az újabb gól, de sokszor lesre futottunk. Vert állásból álltunk fel, félig tele van a pohár

– mondta Nagy Krisztián.

 

  • Csatolt dokumentumok