FC Ajka U17 – Lurkó UFC U17 5–0 (3–0)
Lurkó UFC U17.: Bögöly (Kiss B., 53.) – Kovács Á., Sáfár, Neszlinger, Kopácsi B. – Biró, Varga M. (Nagy D., 46.), Belső, Péter – Vér, Varga D. Edző: Seper Ákos.
Kiállítva: Belső (85.)

Nagy melegben lépett pályára a betegségektől és sérülésektől sújtott Lurkó U17 (2004-2005). Az első ziccer a mieink előtt adódott, ám sajnos kimaradt; míg a másik oldalon betaláltak a hazaiak. A játékrész végére háromgólos előnyt épített fel az Ajka, ám az ötgólos különbség a mérkőzés képe alapján túlzó.

Annak ellenére, hogy létszámban megfogyatkoztunk erre a találkozóra, a mezőnyjáték alapján szorosabb lehetett volna a végeredmény. Egy-egy nagy helyzet adódott mindkét csapat előtt: mi kihagytuk, ők berúgták, ezt követően pedig egy rendkívül véleményes büntetővel növelte előnyét az Ajka. Kívülről lehet, hogy úgy tűnt: 0–3-nál megpecsételődött a sorsunk, ám mi nem adtuk fel, de ezen a meccsen semmi nem sikerült. A szűk keret miatt a kispadról sem tudtunk lényegesen belenyúlni a mérkőzésbe. Remélem, felgyógyulnak a sérültek és betegek, hiszen jövő héten a listavezető érkezik hozzánk

– mondta a hazautat követően Molnár Károly, vezetőedző. 

  • Csatolt dokumentumok