Lurkó UFC U13 – KIKOBA 1–4 (0–3) 
Lurkó UFC U13: Juhász – Molnár, Sántha, Lakner, Kraller - Pencz, Varga, Farkas – Gartner. Cserék: Gáspár, Gudui, Andor, Takács, Pék, Szalay, Széplaki, Polgár, Gombos. Edző: Joó Bálint.  
Gólszerző: Pencz (47., 1–3)

Egy osztrák tartományi válogatott csapat, a KIKOBA ellen léptek pályára szerdán, felkészülési mérkőzés keretein belül Joó Bálint tanítványai. Jobban kezdte a mérkőzést a vendégegyüttes, az már mindjárt a találkozó elején látszott, hogy kiválasztott, képzett játékosokból áll a KIKOBA. A találkozó első felében kiegyenlített játék folyt  pályán, mezőnyben talán mi birtokoltuk valamivel többet a labdát, mi próbáltuk irányítani a játékot, a gólokat (két védelmi hibát, és egy gyönyörű átlövést követően) mégis ellenfelünknek sikerült elérni. A térfélcserét követően a vendégek előtt adódott több lehetőség, ám egy szép kontratámadás végén Pencz Milánnak sikerült a kapuba juttatnia a labdát. A lefújás előtt nem sokkal egy újabb átlövésből szereztek gólt a vendégek, ezzel beállítva a végeredményt. Összességében egy mindkét félnek hasznos, színvonalas meccset játszottak egymással a csapatok. 

Nagyon hasznos mérkőzést játszhattunk ma egy mind egyénileg, mind taktikailag képzett csapat ellen. Agresszivitásban, gyorsaságban, főleg a mérkőzés elején fölénk tudtak nőni, viszont dicséret illeti a csapatot, hogy jól reagáltuk le, és tudtunk váltani, felvettük a ritmusukat. Sajnos védekezésben követtünk el hibákat, melyeket ellenfelünk könyörtelenül kihasznált, ezeket mielőbb ki kell javítanunk. Aminek külön örülök, hogy főleg labdakihozataloknál, játékfelépítésben visszaköszöntek az edzésen gyakoroltak, legtöbbször jól oldottuk meg ezeket a szituációkat, ami nem volt egyszerű feladat a mérkőzés egyes periódusaiban letámadást alkalmazó vendégek ellen. A találkozó után az ellenfél edzőjével mindketten egyetértettünk abban, hogy egy színvonalas, hajtós, jó meccset játszottak a gyerekek. Minél több kellene az ilyen mérkőzésekből, az ilyen találkozók által tudunk még inkább fejlődni

– értékelt Joó Bálint a nemzetközi mérkőzést követően.

  • Csatolt dokumentumok