TARR Andráshida SC U13 – Lurkó UFC U13 0–9 (0–2, 0–3, 0–1, 0–3)
Lurkó UFC U13:
Palatin Tamás – Sántha Zalán, Takács Dominik, Kraller Noel – Pencz Milán, Szalay Bendegúz, Gombos Zalán, Széplaki Sára – Polgár Ádám. Cserék: Berta Péter, Pék Zalán. Vezetőedző: Pál Gergely.
Gólszerzők: Szalay (2., 0–1; 69., 0–8), Polgár (16., 0–2; 32., 0–4; 38., 0–5; 74., 0–9) Takács (27., 0–3; 49., 0–6), Pencz (61., 0–7) 

Két szűk vereség, és idegenbeli nyeretlenségi széria után érkezett Andráshidára a Lurkó UFC U13. A mieink számítottak esélyesnek, hiszen a zalaiak csak a másik hidai együttes ellen győztek, mi pedig már három győzelmet is begyűjtöttünk. Ennek megfelelően fölényben futballoztak a zöld-feketék, és ilyen arányban is megérdemelten nyerték meg a találkozót: TARR Andráshida U13 – Lurkó UFC U 13 0–9. 

A focira szinte alkalmatlan talajú pályán is sikerült a srácoknak kombinatív támadásokból gólokat szerezni. Sokkal jobban alkalmazkodtak a körülményekhez, mint az előző vendégjátékunk alkalmával. Nagyon akarták ezt a győzelmet a gyerekek, motiváltan játszottak, pedig néhány alkalommal valóban „csúszni-mászni” kellett érte! Kicsit már a tavaszra készülve változtattunk több poszton is. Volt olyan játékosom, aki számára teljesen új szerepkörben és volt, aki újra az eredeti posztján tudott jó teljesítményt nyújtani. A megbeszélt taktikát viszont láttam a pályán, igyekeztek labdabirtoklásban és labdaszerzés során is betartani a megbeszélteket. Ezekre a pozitívumokra lehet építkezni a jövőben! Amiben javulnunk kell az a pontosabb összjáték, még mindig sok labdát passzoltunk el. Illetve a befejezéseket jobban összpontosítva, higgadtabban kell megoldani. Több lehetőséget elpuskáztak a játékosaim, az eredmény még ilyen különbséggel is a hazaiakra nézve hízelgő. Gratulálok a győzelemhez a csapatnak

– értékelte a látottakat Pál Gergely.

  • Csatolt dokumentumok