TARR Andráshida SC U12 – Lurkó UFC U12 0–7 (0–1, 0–3, 0–2, 0–1)
Lurkó UFC U12:
Németh Á. – Zsarnay M., Horváth N., Bajzek B. – Boda Z., Máté L. – Mukics M., Horváth D., Süle M. Cserék: Barta Á., Barta N., Wilcsek R., Horváth B., Szabó Á. Vezetőedző: Orbán Dániel.

Gólszerzők: Máté (16., 0–1), Horváth D. (30., 0–2; 31., 0–3; 33., 0–4; 76., 0–7), Mukics (43., 0–5; 55., 0–6)

Az őszi szezon utolsó idegenbeli mérkőzése alkalmából Andráshidára látogatott U12-es csapatunk. A mérkőzés elejétől kezdve fegyelmezetten és motiváltan játszottak a srácok, sorra alakítottuk ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket, ziccereket. Az első gólra a 16. percig kellett várni, Máté talált be egy kipattanó lövés után. A második negyedben már jobbnak bizonyultunk helyzetkihasználásban és három gólt is szereztünk. Wilcsek osztott ki két gólpasszt Horváth Daninak, aki szépségdíjas találatokat szerzett. Ez után ismét Horváth volt eredményes egy gyorsan elvégzett szabadrúgást követően. A harmadik negyedben Mukics kétszer volt eredményes, előbb egy kiugratást követően helyezte a játékszert higgadtan a kapuba. Ezután Bajzek szólózott végig a pályán, kicselezve 5-6 ellenfél játékost, lövése azonban kipattant és erre csapott le Mukics, megszerezve második találatát. Az utolsó negyedben egy gól született, Horváth Dani passzolta el a kapus mellett Máté Levi remek kiugratását követően.

Gratulálok a csapatnak! A mai napon mindenki sok játéklehetőséget kapott, minden negyedben öt “friss” játékos állhatott be. Akik eddig kevesebbet játszottak, jó benyomást keltettek, bátran és kezdeményezően játszottak, dicséret illet mindenkit. A játékunkban sajnos benne volt a pontatlanság, sok volt az elpattanó labda, de ez inkább a néhol saras, néhol pattogó talaj számlájára írható. Labdaszerzésben kellően agresszívak voltunk, ellenfelünk nagyritkán tudott átjutni a félpályánkra. Többen is megszerezhették volna ma első góljukat a bajnokságban, sajnos ez elmaradt, így emiatt egy kevés hiányérzetem maradt a mérkőzésből

– mondta Orbán Dániel a találkozó után.

 

  • Csatolt dokumentumok