FC Ajka U13 – Lurkó UFC U13 0–2 (0–1, 0–1, 0–0, 0–0)
Lurkó UFC U13:
Németh – Poszavecz, Horváth N., Nagy – Wilcsek, Süle – Zsarnay, Mukics, Kiss. Cserék: Vámosi, Horváth B., Barta N., Barta Á. Vezetőedző: Orbán Dániel.
Gólszerzők: Kiss, Wilcsek

Második edzőmérkőzését játszotta csapatunk a nyár folyamán. Eső áztatta, ám remek minőségű talajon léphettünk pályára. A mérkőzés elején egyik oldalon sem alakult ki mezőnyfölény, egy-egy lövést kellett védeni a kapusoknak. Egy labdaszerzést követően azonban mi tudtunk betalálni. A pálya közepén szerzett labda találta meg Kiss Barnit a bal szélen, aki egy jó csellel lendületből megverte őrzőjét és vezethette a labdát a kapusra, majd kilőtte a rövid sarkot. A második negyedben ismét mi tudtunk betalálni. A középső harmadból Zsarnay indította laposan Wilcseket, aki a kapu elé érve kipasszolta a jobb alsó sarkot, kialakítva ezzel a végeredményt. A harmadik és negyedik negyedben két fáradtabb csapat küzdött egymással, több hibával és jó kapusteljesítményekkel, így több gól már nem született.

A héten tanult új elemeket kipróbálva léptünk pályára, a feladatokat ügyesen hajtották végre a gyerekek, dicséret illeti őket. Végig bátran és kezdeményezően játszottunk labdával és labda nélkül is, a mérkőzés vége felé azonban már látható volt rajtuk a fáradtság. Összességében a mérkőzés remekül szolgálta a felkészülésünket

– értékelt Orbán Dániel vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok