TSV Hartberg U13 – Lurkó UFC U13 7–1
Lurkó UFC U13:
Palatin Tamás – Széplaki Sára, Takács Dominik, Győrvári Levente – Vincze Dániel, Pék Zalán, Polgár Ádám, Kraller Noel – Szalay Bendegúz. Cserék: Szakács Benedek, Pencz Milán. Vezetőedző: Pál Gergely.
Gólszerző: Szakács

A hirtelen jött havazás nem könnyítette meg a csapatok helyzetét. A pályamunkások minden igyekezete ellenére sem fogadták ideális körülmények az ellenfeleket. Nagyjából egy órás késéssel rendezték meg a felkészülési mérkőzést, ahol egy kiváló erőkből álló csapattal küzdhetett meg a Lurkó UFC. A hazaiak domináltak, ám mi nem adtuk fel és sikerült is gólt szereznünk.

Ilyen minőséget képviselő ellenféllel sem a bajnokságban, sem a felkészülési mérkőzések során nem találkoztunk még. Rendkívül dinamikus és agilis letámadásukkal ellehetetlenítették a játékunkat. Az első pillanattól kezdve nyomás alatt tudtak tartani minket. Földön nem tudtuk kihozni a labdát, túlságosan lassúak és körülményesek voltunk. Megpróbáltuk területbe, a védelmük mögé ívelni a labdát, ám ezt jó helyezkedéssel rendre visszafejelték, vagy levették és támadás indítottak a próbálkozásainkból. A találkozó utolsó negyed órájában megmutattuk, hogy mi is tudunk focizni! Tudtunk váltani, a földön tartva a labdát gyors, rövidpasszos játékkal meg tudtuk bontani a hartbergiek védekezését, az így kialakított ziccereinkből egyet sikerült gólra váltanunk! Így is azt mondhatom: a nehéz körülmények között lejátszott mérkőzés jól illeszkedett a felkészülési időszakunkba. Rávilágított a hibáinkra, megmutatta, hogy miben kell még fejlődnünk, mire kell nagyobb hangsúlyt fektetnünk az edzéseken! Remek "szintfelmérő" volt, a pozitívumokra tudunk építkezni a jövőben! Bízom benne, hogy lesz alkalmunk megvendégelni az elenfelünket és visszavághatunk az elszenvedett vereségért! Gratulálok a győzelmükhöz! Köszönöm a játékosaimnak a hozzállását, nem adtuk fel és sikerült meglőnünk a szépítő gólt! Hajrá, Lurkó

– mondta Pál Gergely a mérkőzést követően.

  • Csatolt dokumentumok