Haladás VSE U15 – Lurkó UFC U15 4–0 (0–0)
Lurkó UFC U15:
Szalai-Horváth – Gudui, Horváth S., Molnár G., Andor – Tompa, Vert Zs., Bertók – Babarcki, Gartner, Farkas B. Cserék: Rigó, Guba, Takács D., Horváth Z., Polgár Á. Vezetőedző: Berning Adrián.  

Felkészülési mérkőzésen találkozott egymással a Haladás VSE és a Lurkó UFC U15-ös korosztálya. A mieink játszottak fölényben az első félidőben, ám hiába alakítottunk ki számtalan helyzetet, ezek sorra kimaradtak – miközben a kapufa is a hazaiakkal volt. A szünet után is ötletesen futballozott a Lurkó UFC U15 (2009), ám egy hatalmas lehetőség újfent kihasználatlanul maradt – miközben szinte az ellentámadásból betalált a HVSE. Ez sem szegte a kedvünket, mentünk előre az egyenlítésért, ám egy középpályás labdavesztés után megint betaláltak a zöld-fehérek, ami viszont már elvette a kedvünket. Ezek után is szerettünk volna szépíteni, így kinyíltunk, míg a hazaiak a lehetőségeik közül kettőt gólra tudtak váltani.

Amit kértem taktikailag a srácoktól, azt teljes mértékben megvalósítottuk. Nagyon jól kezdtünk, tartottuk magunkat a filozófiánkhoz, megpróbáltunk labdát szerezni már az ellenfél térfelén. Az első félidő inkább rólunk szólt, a mi akaratunk érvényesült, ami párharcokban és helyzetekben is megmutatkozott. Kapufáig jutottunk, a lehetőségeinket azonban nem tudtuk gólra váltani. Ordító ziccerrel kezdtük a II. félidőt, sajnos ez is kimaradt – mindez pedig megbosszulta magát. A hazaiak megszerezték a vezetést, de ettől függetlenül mi ugyanúgy futballoztunk tovább. Egy középpályás labdavesztés után kettőre nőtt a különbség, kicsit ettől meg is törtünk – ez természetes, hiszen addig mi voltunk fölényben. Kicsit mentálisan megfogott bennünket ez a találat, és innentől átvette az irányítást a Haladás VSE, valamivel többet volt náluk a labda. Mi kinyíltunk, mentünk előre a szépítő találatért, mindeközben a zöld-fehéreknek voltak lehetőségeik. A helyzetkihasználásban ők voltak a jobbak, megérdemelten győztek. Az összkép színvonalas találkozót mutatott, mindkét együttes kreatívan futballozott, dicséret illeti a csapatomat! Teljes gőzzel készülünk a jövő heti bajnokira

– mondta Berning Adrián vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok