Eredmények :

Lurkó UFC - Söpte SE 5:1 (Bíró Botond 3, Németh Gergő 2)

Lurkó UFC - Haladás VSE 2:2 ( Németh Gergő, Bíró Botond)

Söpte SE - Haladás VSE 3:2

Nagy Krisztián edző :

"Futsal keretet alkotó játékosaim hozzáállásával szinte az egész bajnokság alatt elégedett voltam. Úgy gondolom nem véletlen, hogy az alábbi játékosok alkották szombati keretünket: Bíró Botond, Holtay Benjámin, Németh Gergő, Tóth Bence, Varga Máté. Talán az ő teljesítményük és hozzáállásuk a legmegbízhatóbb, a legkiegyensúlyozottabb.
Lehet másoknak semmi különös, de nekünk nagyon is fontos győzelem volt.
Alaposan felkavarta az állóvizet a 2. helyezetként felkért Söpte csapata, miután számunkra meglepően 3:2 arányban legyőzte a Haladást. Kis puhatolozás után viszonylag simán 5:1 arányban nyertük a Söpte elleni meccsünket a csere nélkül szükség kapussal, sérülésekkel és betegségekkel sújtott csapatunkkal. Kétszer is vezettünk, de a végén be kellett érni a 2:2-es döntetlennel a Haladás ellen, ez az eredmény azonban így is az elsőbbségünket jelentette. Méltatni szeretném a srácokat, erőn felül teljesítettek. Ajánlom figyelmükbe azoknak, akik nem a zöld-fekete színt választják, hanem jobb lehetőség reményében, akár sértődöttet is játszva, könnyebb utat remélnek más egyesületeknél. A harc és a küzdelem helyett. Talán ők is láthatták most, hogy nélkülük is lehet, persze velük könnyebb lenne. Adódik a kérdés együtt mire lennénk képesek? Azt viszont láthatta mindenki, hogy itt a Lurkónál a srácok küzdeni megtanulnak! Ajánlhatom ezt azoknak a játékosoknak és a nagyobb korosztályoknak is a figyelmébe, akik saját egójukkal harcolva szintén nehezen akarnak csak beállni a sorba. Persze mi tudjuk, hogy erre holnap már senki sem emlékszik. Ezt a győzelmet azonban senki nem veheti el tőlünk, holnap pedig újra küzdünk tovább! Feszíthetnénk együtt egyesületünk zászlaját - talán összefogva ez is könnyebben menne."

Büki résztvételünk az egész keretnek köszönhető: Belső Bálint, Biró Botond, Holtay Benjámin, Kelemen Győző, Németh Gergő, Tóth Bence, Tóth Dávid, Varga Máté. 

Gratulálunk a csapat tagjainak!! Nagy Krisztián kollégánk mondataival pedig maximálisan egyetértünk! (szerkesztőség)

  • Csatolt dokumentumok