Lurkó UFC U13 – FC Nagykanizsa U13 1–3 (0–0, 0–2, 1–1, 0–0)
Lurkó UFC U13:
Németh – Barta Á., Horváth N., Nagy – Wilcsek, Horváth D. – Mukics, Kiss Be., Kiss Ba. Cserék: Zsarnay, Vámosi, Süle, Poszavecz, Barta N., Horváth B., Szabó. Vezetőedző: Orbán Dániel.  
Gólszerző: Horváth D.

A bajnokság második fordulójában, nagy melegben, a Nagykanizsa csapatát láttuk vendégül. Az első negyed egyenlő erők küzdelmét hozta, mi többet birtokoltuk a labdát, viszont több helyzetet dolgoztak ki a vendégek. A második felvonást igencsak szerencsétlenül kezdtük, két elkerülhető gólt kaptunk, előbbit egy előrevágott labda után, a másikat büntetőből. Ez teljesen megfogta a csapatot és ez rányomta a bélyegét a negyed további részére. A harmadik etaptól kezdve gólra, gólokra éhesebben játszottunk, megpróbáltuk eltüntetni a kanizsai védelem által élvezett fizikális fölényt. Számunkra legrosszabb pillanatban, egy szép kontratámadást követően ismét a vendégek találtak be. Ekkortájt még fél óra volt hátra a mérkőzésből, ellenfelünk visszaállt, mi pedig még magasabban játszhattunk, és még a harmadik 20 perc vége előtt sikerült szépítenünk! Egy jobb oldali átadást követően Süle passzolt Horváth Daninak, aki kilőtte a hosszú alsót, ez is szép gól volt. Az utolsó etapra minden erőnket megmozgatva támadtunk, azonban csak egy kapufáig jutottunk, hátrányunkon nem tudtunk tovább faragni, így 3–1-re kikaptunk.

Tanulságos mérkőzést játszottunk egy nagyon masszív csapat ellen. Az ellenfél térfelén körülményesek voltunk, lassan cselekedtünk. Hiába próbáltuk meg felgyorsítani játékunkat, akkor több technikai hibát vétettünk, nem találtuk a rést az ellenfél jól működő védelmén. Az ilyen szoros mérkőzéseken egy-egy kihagyás nagyon sokat jelent, el is döntheti a találkozók végkimenetelét. Ez most a mi kárunkra történt, valamint rámutatott hibapontjainkra. Ezeket igyekszünk orvosolni, mellette pedig tovább fejlődni a megkezdett úton

– mondta Orbán Dániel vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok