Csornai SE U13 – Lurkó UFC U13 0–7 (0–0, 0–0, 0–4, 0–3)
Lurkó UFC U13:
Németh Á. – Zsarnay, Horváth N., Nagy, Kiss Ba. – Wilcsek, Szabó, Horváth B. – Vámosi. Cserék: Süle, Barta N., Molnár, Jéri, Horváth D., Kiss Be., Lakner. Vezetőedző: Orbán Dániel.
Gólszerzők: Zsarnay (3), Lakner (2), Kiss Be., Horváth D.

Utolsó edzőmérkőzését játszotta a Lurkó UFC 2011-es korosztálya Csornán, műfüves pályán. Az első pár perc ismerkedés után a vendégek ragadták magukhoz a kezdeményezést és ez így is maradt a mérkőzés végéig. Az első és második negyedben is alakítottunk ki helyzeteket, a gól azonban nem jött össze. Lekéstünk a beadásokról, túl távolról próbálkoztunk, vagy éppen pontatlanok voltak az utolsó passzok. Az 54. percben azonban Zsarnay megtörte a jeget, így a harmadik negyed utolsó 6 percében 4 gólt is szereztünk. Az utolsó negyedben is hasonló volt a játék képe. Végig határozottan, sok labdát szerezve futballoztunk, a második félidőben pedig ehhez eredmény is párosult.

Sérülések és betegségek végett nehézkesen alakult felkészülésünk, az ezt megelőző hétvégén tudtunk először nagyobb létszámmal kiállni. A kihagyás többeken meglátszott, mélyen tudásunk alatt teljesítettünk, így igazán tanulságos mérkőzést játszottunk a kőszegiekkel szemben, akiknek ismételten gratulálni szeretnék. A hetet arra fordítottuk, hogy állóképességben utolérjük magunkat, valamint új formációt is tanultunk, mely a mostani hétvégén jelesre vizsgázott. A srácok gyorsan alkalmazkodtak, a második félidőben ötletesen játszva szép gólokat szereztek. Természetesen lesz még mit finomhangolni, hiszen ez teljesen új nekik, azonban első impulzusként elégedett lehetek

– értékelt Orbán Dániel vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok