Tatabányai SC U17 – Lurkó UFC U17 2–0 (0–0)
Lurkó UFC U17:
Varga B. – Tancsics, Csóri, Baldauf, Rosta B. – Bauer (Rosta D., 60.), Biró B., Kovács N., Bertha (Mayer, 70.) – Berzlánovich, Szabó B. (Németh B., 23.). Vezetőedző: Nagy Krisztián.

Nem találkozott még egymással a két klub, így ismeretlenként fogtak kezet a mérkőzés előtt a játékosok és a szakvezetők. A TSC alakított ki több lehetőséget a meccs elejét, sőt, büntetőhöz is jutottak, ám fölé rúgták azt. Szomorú esemény történt 20 perc után: a Lurkós Szabó Bence és a tatabányai Erl Ferenc összefejeltek, mindketten sérülést szenvedtek, mentő érkezett, felszakadt a hazaiak játékosának szemöldöke – ezúton is mihamarabbi visszatérést kívánunk!  

Mi ezt követően egy kicsit jobban játszottunk, ám nem tudtuk lövéssel befejezni akcióinkat.

A II. félidő dereka taján Berzlánovich Máté második sárga lappal a kiállítás sorsára jutott. A hazaiak letáboroztak a kapunk előtt, amikor labdát szereztünk, akkor hamar elszórtuk őket. Egy bal oldali támadás végén a középre adott labdából szerezték meg a vezetést a hazaiak, míg egy újabb jogos 11-essel – amit értékesítettek – kialakították a 2–0-s végeredményt.

Érdekes meccs volt a mai… A problémáinkat igyekeztünk a héten rendbe tenni. Bíztam benne, hogy a múlt fordulóbeli iksz ad lendületet a srácoknak. Nem volt ismert a hazai csapat felállása és játékereje sem. Ők letámadással operáltak, mi pedig sajnos leginkább a magunk ellenségei voltunk. Az első 20 perc az övéké volt, nagyon sok egyéni hibáink volt. A félidő második felére kiegyenlítődtek az erőviszonyok, mégis ekkor kaptuk a gólokat. Több befektetett munka kell ahhoz, hogy sikeresek lehessünk

– mondta Nagy Krisztián vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok