Június 16-án vasárnap U8-as csapatunk az I. CARAMELL - KRISTÁLY TORONY utánpótlás tornán vett részt. A 8 tornára érkező csapatot két négyes csoportra osztották.

Mi a Gyirmót FC-vel, Nagykanizsa ULA-val, és a Kaposvári BFLA-val kerültünk egy kvartett-ba.

Lurkó UFC - Gyirmót FC 3:0
gsz.: Hányi Bálint 2, Lengyel Ágoston

Lurkó UFC - Nagykanizsa ULE 4:0
gsz.:Lengyel Ágoston, Horváth Dániel, Kiss Benedek, Molnár Bálint

Lurkó UFC - Kaposvári BFLA 3:1
gsz.: Lengyel Ágoston 2, Hányi Bálint

10:1-es gólaránnyal és 9 ponttal jutottunk tovább a csoportból. Minden mérkőzésen játékban az ellenfelünk fölé nőttünk, sokszor ellenfelünket a kapujuk elé szorítva. A 10 lőtt gól dicséretes azonban, így is meccsenként sok helyzetet elpuskáztunk. 1 kapott gólunk még dicséretesebb, labdavesztés után mindig időben sikerült a kapunk elé visszazárni.

Lurkó UFC - Haladás VSE 3:0
gsz.:  Kiss Benedek, Hányi Bálint 2

Lurkó UFC - Gyirmót FC 1:0
gsz.: Tóth Noel

Lurkó UFC - Veszprém FC USE 2:0
gsz.: Hányi Bálint, Lajos Patrik

A délutáni játékunk eléggé döcögősen indult, a délelőttihez képest. Első meccsünket így is sikerült végül biztosan megnyerni hála a szép góloknak. Az elődöntőben újra a jó erőkből álló gyirmóti csapattal találkoztunk, sok helyzetet hagytunk ki, így végéig szoros volt a meccs. A döntőben volt a legjobb a játékunk a délután során, így érett magabiztos játékkal győztünk. A délutánt kapott gól nélkül sikerült lehoznunk, valamint támadásban is remekeltünk, főleg 1v1 elleni játékokban, egyéni megoldásokban.

1. Lurkó UFC

2. Veszprém FC USE

3. Gyirmót FC

4. Kaposvár BFLA

5. Főnix Gold FC

6. Nagykanizsa ULE

7. Király SZE

8. Haladás VSE

Biegner Dániel edző :

"100%-os teljesítménnyel, teljes mértékben megérdemelten sikerült elhódítani a hatalmas trófeát, amit a srácok, hatalmas örömmel vehettek át. A torna legjobb kapusa a mi hálóőrünk Laczi Milán lett. Labdaügyes kapusunknak köszönhetően rendre jól hoztuk ki kapunk elől a játékszert. A torna gólkirálya Hányi Bálint lett, 1 góllal megelőzve másik 2012-es születésű játékosunkat, Lengyel Ágostont. Minden egyes játékosnak jár a gratuláció, hiszen jó teljesítményével mindenki kivette a részét a sikerből."

Keret tagjai: Laczi Milán, Papp Zsombor, Lajos Patrik, Tóth Noel, Hányi Bálint, Vámos Kristóf, Jankó Bulcsú, Molnár Bálint, Kiss Benedek, Lengyel Ágoston, Horváth Dániel.

Csapat edzői: Biegner Dániel, Körhöcz György