A Lurkó U14 és U15-ös csapatának mérlege a Király SZE ellen egy győzelem és egy vereség a hétvégi bajnokikon

U15-ös bajnoki mérkőzés :

Lurkó UFC- Király SZE 3:2 (2:1) 

Bögöly Barnabás, - Kopácsi Barnabás, Muzsi Boján, Tóth Krisztián,  Belső Bence - Német Barnabás, 

Lórántfy Barnabás(1), Horváth Botond(1), - Csiszár Márk/ Pataki András,  Rózsa Dominik(1), Tóth Bence;

Nagy Krisztián edző :

Az 5. percben egy eszes szabadrúgás góllal tettünk szert előnyre, a korai vezetés ellenére azonban idegesen, kapkodva fociztunk. Még a mérkőzés első szakaszában szintén egy szabadrúgás góllal egyenlített a vendég csapat, talán a sorfalunk sem állt a legjobb helyen! Főleg a jobb szélünknek köszönhetően egy kicsivel többet támadtunk, de a befejezés többnyire hibázott! Horváth Boti jól eltalált átlövésének hála előnnyel vonulhattunk pihenőre. 

A második félidőre a játék képe egy hajszálnyival  javult előnyünkre, 3. gólunkat pedig egy hátulról induló szép akcióból szereztük!  Az utolsó percben aztán egy büntetőből engedtük felzárkózni a vendégeket, de ez már a mérkőzés végkimenetelét nem befolyásolta! Összességében megint csak megizzadtunk a 3 pontért, de teljesen megérdemeltük azt!

 U14-es bajnoki mérkőzés :

 

Lurkó UFC- Király SZE 0:3 (0:1)

Kovács Áron-  Kovács Ákos/Vigh Botond, Szabó Lajos, Nagy Zsombor, Szemes Bálint,-  Varga Máté, Lang Barnabás, Biró Botond,- Nagy Dominik, Pintér Levente/ Katona István, Verasztó Milán;

Nagy Krisztián edző :   

"Már a mérkőzés elején a kapunk elé szögezett minket az újperinti csapat, akik lelkesen, nagy lendülettel játszottak! Gyenge negyed óráig birtuk csak a rohamokat, amikor sikerült úgy elcsúszni védekezésben, hogy a kapu előtti támadó teljesen zavartalanul szerezhetett vezetést!

Képtelenek voltunk elől tartani a labdát, bosszantó, hogy emellett némi füstölgésre mégis akadt energia!

Sajnos a szokásos gondokkal küzdöttünk, kevés beszéd, nagyon gyenge középpályás védekezés, a védelmünk végig nyomás alatt volt, emellé pedig több egyéni hiba is társult! Ez a mérkőzés volt az, ahol sajnos nem előre hanem hátrafelé tettünk egy nagy lépést és ebben a csapat minden egyes tagja vétkes volt! Nem érhetjük be ennyivel, jövő hétvégén ismét hazai pályán Főnix madár módjára -porainkból feltámadva - törünk a győzelemre!"