Varga Zoltán edző :

Eredmények :

Lurkó UFC - SPG Mönchhof/Gols 3:2   

Gól: Katona I. (3) 

Papírforma eredmény született.

Lurkó UFC - FC Stadlau B 2:1   

Gólok: Katona I., Vígh B.   

Hátrányból sikerült fordítanunk.

Lurkó UFC - SC Brunn 2:3     

Gólok:Katona I., Vilics M.,   

Kétszer visszajöttünk hátrányból, harmadjára is közel voltunk hozzá, sajnos nem sikerült és ez a tornagyőzelmünkbe került.

Lurkó UFC - Sankt Georgen   3:0 

Gólok:Katona I., Horváth Benedek, Vilics M.

A későbbi torna győztes ellen, esélyt sem hagyva, magabiztosan győztünk. A mérkőzés előtt szerkezetet váltottunk (2-1-2-ről, 1-3-1-re), amit nem tudott lereagálni az ellenfél.

3. helyért :

Lurkó-FC. - Ruzinov Bratislava  1:0   

Gól: Katona I.

"Véleményem szerint a legjobb csapat ellen játszottunk ezen a meccsen. Hasonlóan az előző mérkőzéshez 1-3-1-ben léptünk pályára, ami ismételten hatékonynak bizonyult. Az ellenfél hatalmas labdabirtoklási fölényben volt, de szervezett csapatunk ellen nem tudtak igazán helyzetet kialakítani, egy kontrából pedig megszereztük a győztes gólt. Dicséret illet minden játékosunkat a fegyelmezett, egészségesen kemény, sokat futó játék miatt.

Összegzés:  Remek torna volt a számunkra az újév elején, ahol kellően jó csapatok ellen tudtunk pályára lépni. Kezdetekben még Én is kerestem az ideális felállást, amit a torna végére szerencsére meg is találtam. Mindenki kivette a részét a sikerből, igazi csapatmunka volt. Sajnálom ,hogy a játékvezetés teljesen egyoldalú volt, ami annyit jelentett, hogy minden meccsen azt lehetett érezni, hogy ellenünk bíráskodnak. Minden találkozón volt kiállított játékos a csapatból, volt, hogy már rögtön az 1. percben. Ennek ellenére nem lehetett kizökkenteni a fiúkat, remekül futballoztak,sokszor emberhátrányban is.
Úgy érzem tornagyőzelmet engedtünk ki a kezünkből, amire rászolgáltunk volna."

Csapat Tagjai: Katona Zoltán, Katona István, Dénes Zoltán, Horváth Benedek, Vilics Márk, Vígh Botond, Szanyi Zsombor, Varga Mátyás

Az első mérkőzésen megbízott edzők: Dénes Zoltán,Vilics József

A csapat edzője : Varga Zoltán