A 2020/2021-es bajnokságot Kálócz Zsolttal kezdte el a Lurkó U12 (2009), majd a tavasz során Joó Bálint és Hujber Gábor dolgozott az együttessel. A gárda a tizenegyedik helyen fejezte be a bajnokságot.

Március végén vettük át Hujber Gábor edzőtársammal a csapatot. Ezalatt a két és fél hónap alatt összesen 10 bajnoki találkozót játszottunk, melyekből három alkalommal mi, hétszer pedig aktuális ellenfelünk került ki győztesen. Így ezen a 10 mérkőzésen 9 pontot gyűjtöttünk, az egész szezon során a csapat által összegyűjtött 17 pontból, ezzel pedig a 13 csapatos bajnokság 11. helyén sikerült végeznünk. Prioritást tekintve számomra ennyi idős gyerekeknél nem az eredmény, vagy a tabellán elfoglalt helyezés a legfontosabb, sokkal inkább a játékosok fejlődése hétről-hétre, edzésről-edzésre, mind játékban, mind egyéni képességekben. Aminek külön örülök, hogy a bajnokság végéhez közeledve, a mérkőzéseken egyre több dolgot láthattunk vissza az edzéseken tanultakból-gyakoroltakból. 
Az elejétől bátor játékot kértünk a srácoktól, illetve amit többször is kihangsúlyoztunk nekik: ne féljenek hibázni. Úgy gondolom, hogy ebben is sokat léptünk előre. 
Látjuk, hogy van még hova fejlődni egyénileg és csapatszinten is, ezért pedig nagyon sokat kell még dolgozni, edzeni. Mindemellett viszont maximálisan elégedett vagyok a csapattal, az edzéseken végig példás volt a hozzáállás, nyitottak voltak az edzésmódszereinkre, becsületesen tették, amire kértük őket, nagyon jól dolgoztak. Illetve amit szintén nagyon fontosnak tartok, hogy egy nagyon jó, egymásért küzdeni tudó közösséggé kovácsolódott össze a társaság

– foglalta össze az elmúlt bő két hónapot Joó Bálint.

  • Csatolt dokumentumok