FC Ajka U14 – Lurkó UFC U14 2–0 (0–0)
Lurkó UFC U14: Palatin – Vincze, Takács D., Guba, Sánta – Bozzai, Rajtosics – Pék, Kiss B. (Mukics, 52.), Horváth D. – Gombos. Szakmai vezető: Vargovics Zsolt.

Szűk kerettel utazott Ajkára a Lurkó UFC U14 (2010): három U13-as is kerettag volt a zöld-fehérek elleni mérkőzésen. Ez volt a Regionális U14-es bajnokság Alap-szekciója Északnyugati csoport felsőházának utolsó előtti fordulója.

Nagy erők mozgósított az Ajka a meccs első felében, egyértelműen ők játszottak fölényben, ám a védekezésünk jól működött, nem tudtak betalálni a zöld-fehérek. Szünet után aztán bátrabbak lettünk, be is találhattunk volna, ám kihagytuk a nagy helyzeteket. Miközben a másik oldalon sokkal kisebb lehetőségből betaláltak az ajkaiak, majd negyedórával később ismét, így 2–0-ra megnyerték a találkozót.

Szerdán zárul a szezon az U14-es korosztályunknak: városi derbin a Haladás VSE-t fogadjuk. Mi már biztosan a harmadik helyen zárunk, míg a HVSE-nek a tabellaelsőséghez elengedhetetlen a győzelem.

Mezőnyben egyenrangú ellenfelei voltunk a hazaiaknak. Sok helyzete volt az ajkaiaknak, az első félidei 0–0 így ránk nézve volt hízelgő. Szünet után már nekünk is adódtak lehetőségeink, sőt, három ziccerünk is – ám ezek mindegyike kimaradt. Egy technikai hiba utána szerezték meg a vezetést, majd egy figyelmetlenség miatt újból betaláltak. Bátran játszottak az egy évvel fiatalabbak, jó tapasztalatszerzés volt ez a mérkőzés számukra

– mondta a Lurkó UFC szakmai vezetője, Vargovics Zsolt.

  • Csatolt dokumentumok