Lurkó UFC U15 – FC Ajka U15 2–3 (1–0)
Lurkó UFC U15.: Pfender – Mikics, Tóth D., Stampf, Vajda – Király, Mesics-Leiner, Fábián – Verebélyi (Horváth B., 41.), Hajba (Dénes, 55.), Zimits (Katona, 50.). Vezetőedző: Nagy Krisztián.
Gólszerzők: Zimits (40., 1–0), Hajba (49., 2–0)

Inkább a vendégek birtokolták többet a labdát, és az első negyedóra végén közel is jártak a gólszerzéshez, de a felső kapufa velünk volt. Az első félidő vége, és a második félidő eleje a Lurkóé volt, és sikerült szép akciógólokkal kétgólos előnyt felépíteni. Talán azt hitték a fiúk, hogy meg is van a meccs, ám a hajrában öt percet alatt hármat rúgott az Ajka, és elvitték a három pontot Szombathelyről.

A múlt heti kezdőcsapatomat négy helyen is kénytelen voltam megváltoztatni: ketten az akkori jobb teljesítményük miatt kerültek be, egyet betegség miatt variáltam, és kapusposzton is más játszott – rögtön hozzátenném, Pfender Gergő bravúrosan védett. Nem tetszett az első félidő, tompák voltunk: úgy éreztem, alszik a társaság, mégis mi szereztük meg a vezetést. Fordulás után egy újabb szép támadást követően már kettő volt az előnyünk, de ötperces rövidzárlatunkat megbüntette az Ajka. Két egyéni hiba, majd egy szabadrúgás-góllal alakult ki a 2–3-as végeredmény – megérdemelten nyert az Ajka. 2–0 után azt hittük zsebben van a három pont, így remélem elraktározza mindenki, hogy nem szabad hátradőlni a lefújás pillanatáig

– nyilatkozott a találkozót követően Nagy Krisztián, a csapat vezetőedzője. 

 

  • Csatolt dokumentumok