Mosonmagyaróvári ITE U15 – Lurkó UFC U15 0–1 (0–0)
Lurkó UFC U15:
Szalai-Horváth (Varga B., 41.) – Ulrich, Ilnicki, Horváth S., Kálócz – Kovács F. (Nyőgéri, 41.), Csóri – Varga B. (Somogyi-Rezner, 69.), Geller, Németh B. (Polgár, 41.) – Tóth A. Vezetőedző: Nagy Krisztián.
Gólszerző: Tóth A. (73., 0–1)

Két hatpontos csapat találkozott a Regionális U15-ös bajnokság Nyugati-szekciójának B-csoportjában – igaz, az óváriak egy mérkőzéssel többet játszottak. A szűk és rövid, rossz talajú pályán nem igazán alakulhatott ki jó játék, ám a mieink igyekeztek futballozni. Sajnos elsősorban a támadózónában csúszott hiba a srácok munkájába. A szünet után is igyekeztünk ráerőltetni az akaratunkat az óváriakra, ám a kapu előtt sokáig nem hoztunk jó döntést. A 73. percben aztán a 16-os sarkáról Nyőgéri Márk lépett beljebb, lövését kiütötte a kapus, amit Tóth Attila a kapuba vágott, 0–1. Annak ellenére, hogy csak a hajrában talált be csapatunk, teljesen megérdemelten szereztük meg a három pontot!

Elszántan és jó minőségű edzésmunkával készültünk a találkozóra. A három pont megszerzése volt a célunk, ám ennek krónikája nem volt egyszerű: egy zsebkendőnyi területű, minőségét tekintve az ideálistól messze lévő pályán szerepelhettünk. A labdabiztonságunk a pálya miatt hagyott kívánnivalót maga után. A betömörülő védelmet ritkán tudtuk megbontani. A hazaiak kontrából veszélyeztettek. Idegesek voltunk, így a támadózónában sem a beadások, sem az átlövések nem sikerültek. Szünetben hármat is cseréltem. Egyszer szerencsénk volt, amikor még 0–0-nál ziccerben hibáztak az óváriak. Elöl egy csellel mindig túlvállaltuk magunkat. Úgy tűnt, nem születik gól, utóbbi megszületésében talán csak a csapatom, jómagam és a minket elkísérő Lurkós szülők hittek. A hibáink ellenére megérdemelten nyertünk. Voltak nehézségeink, de mindent elkövettek a srácok a győzelem érdekében! Mentálisan erősnek kell lenni mindig – ez a legfőbb tanulsága a mai találkozónak

– fogalmazott Nagy Krisztián vezetőedző.  

 

  • Csatolt dokumentumok