Üstökös FC Győr U16 – Lurkó UFC U16 3–3 (1–1)
Lurkó UFC U16: Nagy D. – Molnár M. (Szanyi, 33.), Várnai, Simon (Kiss L., 33.), Vajda – Karáth, Mesics-Leiner, Varga M. (Farkas B., 67.), Hajba (Szabó B., 55.; Földes, 67.) – Szár, Berzlánovich. Edző: Somlai Roland.  
Gólszerzők: Berzlánovich (36., 1–1; 56., 1–2), Szanyi (77., 3–3)

A Regionális bajnokság Észak-nyugati csoportjának 5. fordulójában Győrbe látogatott a Lurkó UFC. Somlai Roland néhány játékost az U15-ből is magával vitt – és milyen jól tette! A hazaiak szerezték meg a vezetést az első félidőben közepén, ám nem sokkal később egyenlítettek a zöld-feketék. Berzlánovich Máté egy jó cselt csinált meg a hazaiak térfelének közepén, majd jó 30 méterről a kipókhálózta a jobb felső sarkot, 1–1. A szünet után pedig a vezetést is átvették a szombathelyiek: Vajda Dávid pontos beadását Berzlánovich kapásból lőtte a kapuba, 1–2. Ezek után a hazaiak percei következtek, és egy könnyű síppal befújt 11-est értékesítettek, majd hamar a vezetést is átvették. A mieink azonban nem adták fel, és a 77. percben Szanyi Zsombor a 16-os csücskéről kilőtte a hosszú felső sarkot, kiegyenlítve a találkozót, és kialakítva a 3–3-as végeredményt.

A mai találkozóra az U15-ös keretből egészültünk ki. Hajtós, küzdelmes, helyenként színvonalas meccset játszottunk – az ellenfél edzője is ezen a véleményen volt, ilyen mérkőzésekre lenne szükség a további fejlődéshez. Megszerezték a vezetést a hazaiak, de megfordítottuk az eredményt – éppen Varga Mátyás sérülését igyekeztem enyhíteni, amikor ismét fordult a kocka, és már az Üstökös volt előnyben. Kénytelen voltam kockáztatni, és az újabb cserékkel sikerült úgy felpörgetni a játékot, hogy egyenlíteni tudtunk. Úgy tűnik, hogy a sors még többet vár el tőlünk, több kell, hogy győzni tudjunk: majd amikor beindul a gép, könnyebb lesz, de addig dolgozni kell folyamatosan. Elől van szükség minőségre, hogy minél előkelőbb helyen végezzünk a tabellán. Már látszik a fejlődés, nem rossz az egy pont idegenből

– mondta Somlai Roland a találkozót követően.

  • Csatolt dokumentumok