FC Ajka U14 – Lurkó UFC U14 2–0 (2–0) – a 46. percben félbeszakadt
Lurkó UFC U14:
Palatin – Vincze, Takács D., Gombos, Sántha – Rajtosics, Guba, Polgár Á. – Pék, Szalay, Kraller. Vezetőedző: Farkas Gábor.

Az Ajka eddig három, a Lurkó UFC pedig két mérkőzését nyerte meg a Regionális U14-es bajnokság Alap-szekciójának Északnyugati csoportjában, azaz úgy véltük a meccs előtt, hogy egyik, másik vagy mindkét együttes 100%-os mutatója a meccs után „elromlik”. Nos, nem így történt…

Füves pályán léptek pályára a csapatok, ahol bő negyedóra után a hazaiak jutottak előnyhöz. Már ekkor is komoly eső áztatta a talajt, majd egy perc múlva abszolút kárvallottjai lettünk az esőnek… Egy középpályás Lurkó-támadás során a passzot követően megállt a labda egy tócsában, ahonnét azt az ajkaiak nem egyszerűséggel előrevágták, amit az elöl tartózkodó csatár átvett és értékesítette a lehetőséget, így kettőre nőtt a hazaiak előnye.

A fordulást követően két nagy lehetőségünk volt a szépítésre, ám a 46. percben már egyre irreálisabbak lettek a körülmények, a pálya ugyanis nem tudta elvezetni a nagy esőt, ezért a játékvezető félbeszakította a találkozót.

Mindkét csapat a szövetségi döntésre vár, miképpen is folytatódik vagy kezdődik újra a mérkőzés.

Híven az eddigiekhez, most is a rövidpasszos játékunkat szerettük volna játszani. A pálya azonban nem volt erre alkalmas. Utóbbihoz inkább a hazaiak tudtak sokkal jobban alkalmazkodni. Voltak lehetőségeink, leginkább pontrúgásokból, ezekből kicsit tévesztettünk kaput az I. félidőben. Fordulás után két ziccerrel kezdtünk, ezeket is kimaradtak, majd a játékvezető félbeszakította a mérkőzést

– mondta Farkas Gábor vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok