Soroksár SC U16 – Lurkó UFC U16 2–1 (1–0)
Lurkó UFC U16:
Tizedes (Varga B., 46.) – Tancsics, Pénzes, Baldauf, Szabó K. – Biró B., Menzhelieiev (Berzlánovich, 89.), Szabó D. – Haág (Grádvohl, 46.), Szabó M. M., Varga M. Vezetőedző: Berning Adrián.
Gólszerző: Szabó M. M. (67., 1–1)

A Kiemelt Regionális U16-os bajnokság Nyugati-szekciójában a 22. fordulóra került sor ezen a hétvégén, a mieink Budapestre utaztak, hiszen a Soroksár vendégeként léptek pályára Berning Adrián és Kálócz Zsolt tanítványai.

Az első félidőben a hazaiak jutottak előnyhöz: a középpályán labdát veszítettünk, a hazaiak pedig kihasználták védelmünk rendezetlenségét. A második játékrész közepén sikerült egyenlíteni Szabó Máté Mihály révén: Yehor Menzhelieiev nagyszerű ütempasszal szöktette őt, Máté pedig a kapus mellett löbbölt a hálóba, 1–1.

A hajrában aztán a Soroksár talált be: hátul adtunk el egy labdát, így 2–1-re megnyerték a találkozót.

Úgy gondolom, hogy nem játszottunk jól, nem tudtunk olyan teljesítményt nyújtani, ami elvárható lett volna tőlünk. Pontatlanok voltunk, nem koncentráltunk, sok volt a technikai hiba, nem tudtunk nyomást gyakorolni az ellenfélre, nem volt ritmusunk, hiányoltam a támadófutballunkat. Túl sok érintéssel játszottunk. A meccs összképét tekintve nem érdemeltünk pontot-pontokat. Nem szabad ebbe a meccsbe beleragadnunk! Sokkal több kell ennél. Készülünk a következő mérkőzésre, mert mi tudunk és fogunk is jobban játszani ennél

– mondta Berning Adrián vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok