Lurkó UFC U13 – Hévíz SK U13 2–1 (0–1, 0–0, 1–0, 1–0)
Lurkó UFC U13:
Németh Á. – Süle, Barta Á., Nagy, Kiss Ba. – Mukics, Szabó Á., Horváth D. – Vámosi. Cserék: Wilcsek, Kiss Be., Zsarnay, Jéri, Horváth N., Horváth B., Barta N., Molnár B. Vezetőedző: Orbán Dániel.
Gólszerzők: Kiss Benedek (59., 1–1), Molnár Barnabás (80., 2–1)

Az U13-as bajnokság Alap szekciójának Nyugati csoportjának utolsó fordulója tartogatott némi meglepetést a feleknek: játékvezető ugyanis nem érkezett a helyszínre. Ezen fontos „kellék” hiányában a két edző közösen fújta le a mérkőzést. Ellenfelünk egy szögletet követően szerzett vezetést a 4. percben. Lassan hevertük ki a (szokásos módon) korán kapott gólt, de igazán nagy helyzetünk nem volt, mezőnyben gyűrték egymást a felek.

A térfélcsere után más lett a játék képe, sorra alakítottuk ki helyzeteket, mezőnyben dominálni tudtunk. Az egyenlítő gól is szögletből érkezett a harmadik negyed végén, Jéri tekert középre, Kiss Bendő emberéről elszakadva akrobatikus mozdulattal, kapásból lőtt a hálóba. Az utolsó negyedben is többet tettünk a gólért, de közrejátszott a kapkodás és a balszerencse: ziccerek maradtak ki, gólvonalról mentett az ellenfél, vagy éppen a kapufát találtuk el. Harmincöt másodperc volt hátra a szezonból, oldalsó szabadrúgáshoz készülődtünk. Beívelés után Kiss Bendőhöz került a labda, visszakészítette Molnár Barninak, aki azonban “eltörte” a labdát, de a hulló falevélszerű lövés a kapufáról befele pattanva a hálóban kötött ki! Hatalmas öröm szabadult fel a pályán és a pályán kívül is, mindenki egy kupacban ünnepelt. Közben az idő lejárt, megfordítottuk a mérkőzést!

Hihetetlen zárás volt, nagyjából elfogytak a szavak... Igazán különleges dolgok történtek, emellett a mutatott játékunkkal keretbe foglaltuk a szezont. Korai, szerencsétlen kapott gól, kapkodás, elpuskázott helyzetek, majd szemet gyönyörködtető támadások, nyomás, szép gólok és fordítás. Ezek a kulcsszavak végigkísértek minket az egész szezon során. Saját árnyékunkból sikerült a mai napon is kibújni és megfordítani a mérkőzést! Óriási gratuláció a srácoknak, méltó befejezés volt… A vendégek edzőjének, Rácz Istvánnak szeretném megköszönni az együttműködést. Mindhárom mérkőzésünk rendkívül szorosan alakult és végig kiélezett volt. Ezúton nekik is gratulálni szeretnék, valamint további sok sikert kívánok

– nyilatkozta Orbán Dániel.

  • Csatolt dokumentumok